reklama
R
RiSiA
Gość
nasze mamusie staraczki
KAROLINA 5 marzec
MONIŚ319 marzec
MOU 12 marzec
SIWA 15 marzec
LOLCIA
KARIIN 25 marzec
FIOLETOWA 26 marzec
ENYA - 21 kwiecień
nasze ciężaróweczki od listopada 2011
AMNA - sierpień 2012
KAROLINA - sierpień 2012
EWA - sierpień 2012,
PAJKAA - wrzesień 2012
ALEBUR - wrzesień 2012
ANA - wrzesień 2012
JUDITH - wrzesień 2012
MAGDUŚ1983 październik 2012
ROSEANN październik 2012
KASIIK październik 2012
NENETE listopad 2012
IZA listopad 2012
MAMA listopad 2012
KAROLINA 5 marzec
MONIŚ319 marzec
MOU 12 marzec
SIWA 15 marzec
LOLCIA
KARIIN 25 marzec
FIOLETOWA 26 marzec
ENYA - 21 kwiecień
nasze ciężaróweczki od listopada 2011
AMNA - sierpień 2012
KAROLINA - sierpień 2012
EWA - sierpień 2012,
PAJKAA - wrzesień 2012
ALEBUR - wrzesień 2012
ANA - wrzesień 2012
JUDITH - wrzesień 2012
MAGDUŚ1983 październik 2012
ROSEANN październik 2012
KASIIK październik 2012
NENETE listopad 2012
IZA listopad 2012
MAMA listopad 2012
R
RiSiA
Gość
nasikałam właśnie na taki za 6 zł... ja widzę, ale na zdjęciu ciężko coś zobaczyć
Zobacz załącznik 443588
Nie tu na tym maleństwie to już zupełnie nie widać![]()
ja tam widzę kreseczke ale walnij z porannego testu
Fioletowa - spokojnie :-) moja bez pieluchy bryka od może 3 miesięcy, a na spacery przestałam zakładać dopiero jak się zrobiło ciepło, w razie gdyby musiała dupkę na trawkę wystawić. Od kilku dni zaobserwowałam natomiast że budzi się z zupełnie suchą pieluszką i zsejmuje ją sobie sama i siada na nocnik. A w nocy pierwszy raz zawołała :-) tak więc zawsze przychodzi ten czas kiedy dziecko zaczyna czuć dyskomfort w mokrej pieluszce i samo dochodzi do wniosku że lepiej pozbyć się siuśków w inny sposób 
ana_83
Mama Natalki
CZesc!
DZiewczyny,ja wiem,ze slabo tu do Was zagladam i pisze,ale jestem w miare na bierzaco i czytam codziennie
Kurcze,ale lista przyszlych mamus sie powiekszyla od mojego testowania!!! Super! Gratulacje dla mam!!!!! I dla staraczek fluidki przesylam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas wszystko ok. Czuje sie juz lerpiej, tzn,. normalnie . W 10tc dolegliwosci ciazowe minely jak palcem odjac,dzidzia ma sie tez dobrze,we czw mamy kolejne usg,to bedzie 12tc,wiec badanie dokladne z tego co wiem jest robione.
A to juz nasz bardziej czlekoksztaltny czlonek rodziny:
w 10tc
DZiewczyny,ja wiem,ze slabo tu do Was zagladam i pisze,ale jestem w miare na bierzaco i czytam codziennie
U nas wszystko ok. Czuje sie juz lerpiej, tzn,. normalnie . W 10tc dolegliwosci ciazowe minely jak palcem odjac,dzidzia ma sie tez dobrze,we czw mamy kolejne usg,to bedzie 12tc,wiec badanie dokladne z tego co wiem jest robione.
A to juz nasz bardziej czlekoksztaltny czlonek rodziny:
w 10tcAnia - WOW - widzę ogonek u tego małego człowieczka!!! śliczny
naprawdę go widzę
ciekawe czy tak samo się ułoży w czwartek, bo jak tak, to może zamiast ogonka będzie widać "inny ogonek" albo brak ogonka.... he he he - już ma małe łapeczki. Nie no! naprawdę pięknie Ci się ułożył.
naprawdę go widzę
ciekawe czy tak samo się ułoży w czwartek, bo jak tak, to może zamiast ogonka będzie widać "inny ogonek" albo brak ogonka.... he he he - już ma małe łapeczki. Nie no! naprawdę pięknie Ci się ułożył.ana_83
Mama Natalki
Tak, slicznie zaprezentowala sie kuleczka do zdjecia!! MOZe teraz we czw tez tak ladnie sie pokaze.Ale nie nastawiam sei,ze poznamy plec,mysle,ze lekarz jeszzce nie bedzie chcial ryzykowac nam takiej info na tym etapie.
Ale czytalam,ze u Pajki ma byc chlopiec drugi!!!!!!!!!! Super,gratuluje,masz tak jak chcialas!!!!
Ale czytalam,ze u Pajki ma byc chlopiec drugi!!!!!!!!!! Super,gratuluje,masz tak jak chcialas!!!!
reklama
Ania - no właśnie, i u Pajki usg było wcześniej i już było widać. U mnie było widać dziewuszkę co jest trudniejsze do zobaczenia już w 14 tygodniu. Do czwartku już niedaleko, ale wpadaj tu do nas częściej co? :-)
Ja w tym miesiącu znów odpadam, szyjka miękka jakaś taka, i zrobiła się totalnie @-owa. Dziś dzwonię do lekarza i umawiam się żeby znów nas do kliniki wysłali, złożę skargę jeśli tak się nie stanie. Jestem zdesperowana... w sumie to wkurzona że bez badania ginekologicznego i usg od razu wydali wyrok na invitro.
Ja w tym miesiącu znów odpadam, szyjka miękka jakaś taka, i zrobiła się totalnie @-owa. Dziś dzwonię do lekarza i umawiam się żeby znów nas do kliniki wysłali, złożę skargę jeśli tak się nie stanie. Jestem zdesperowana... w sumie to wkurzona że bez badania ginekologicznego i usg od razu wydali wyrok na invitro.