reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa, jak dziś samopoczucie? chyb a lepiej...ja u mojej Mamy zawsze nabieram sił i pozytywnej energii :-)

kurde no podbrzusze mnie boli jak ch.olera, czyżbym już czuła zbliżającą się @? na dwa tygodnie przed czy to może ból owulacyjny? :confused2: boszzz jaka ja ciemna jestem w tej kwestii, a zawsze myślałam, że już wiem o sobie wszystko, ale teraz bardziej wsłu****ę się w swój organizm

Ostatnia edycja:
reklama
Dotkass - jaki ból przedmałpowy!!! To ja też nie wyrobię z Tobą jak i z Enyą przed terminem @... help me help me help me !!! aAaaaAAAAaaaAaaaa !!!!!!!!!!!!!
to ból "okołoowulacyjny" - Okołoowulacyjny - czyli taki co się pojawia kilka dni przed, w trakcie lub kilka dni po owulacji. Oh Ty!!! :-D

Pajkaa - dzięki, szkoda że ta moja do Ciebie nie dotarła. I jeśli nie dotrze to obowiązkowo jakieś upominki dla Adrianka i Sebastianka wyślę - tak wstrętnie zapakowany że go nie zakoszą!!! :tak::-D

mou, dzięki, ja już poprostu wariuję :zawstydzona/y:a myślałam, że w tym cyklu nie będę (jak mogłam tak myśleć :eek:)...w takim razie owu jest, będzie, albo i była, raczej jest :tak: pytanie teraz tylko czy pęknie pęcherzyk i czy żołnierzyki będą na tyle silne- najlepiej te z chromosomem X (ale w sumie już obojętne, może być i Y) i się przebiją (od razu przypomina mi się obraz z "I kto to mówi" jak plemniczki tak fajnie sobie ścigały się do jaja :tak::-D

Mou nio wiesz???:-) Rany taka straszna jestem???......Chlip chlip No cóż plemniki mi rozum odebrały:-)

Kurcze ale sie dałam dzisiaj wyrobić, kosmetyczka namówiła mnie na zabiegi na cellulit, ze względu na ewentualną ciążę zrezygnowałam z lasera i mam tylko masaże czekoladą i rozgrzewanie. Dostałam dodatkowe pieniądze z pracy i postanowiłam zaszaleć. Za 10 zabiegów miałam zapłacić 250 zł, a ona do mnie wyskoczyła dzisiaj że z tą czekoladą to jeszcze dodatkowe 35 zł, przy każdym zabiegu!!! Ale jestem na siebie wkurzona:wściekła/y: Chyba że zapłacę 100 zł dodatkowo i mam z głowy.A ja mam urodziny dziecka w sobotę i organizuję imprezę. Kurde strzeliło mi debilnie coś do głowy i teraz lipa.

Ja oprócz lekkich skurczy w podbrzuszu na razie nie czuję nic a nic. No chyba że zaliczyć można do tego ochotę na truskawki których szczerze nie lubię i nie wiem dlaczego akurat o nich pomyślałam:-):-)

Mou nio wiesz???:-) Rany taka straszna jestem???......Chlip chlip No cóż plemniki mi rozum odebrały:-)
:-D:-D:-D

truskawki lubię, a owszem, ale po ciąży z Amelcią przez ponad rok nie tknęłam...ostatnie półtora m-ca ciąży jadłam, ta jadłam, obżerałam się truskawkami, dziennie 0,5 kg truskawek, do tego jogurt naturalny i masa cukru, tak żeby przykryła to wszystko, na początku liczyłam na łyżeczki potem już sypałam z pojemnika ;-):-D

Ostatnia edycja:
Ło matuchno. Jedna ma objawy miesiączkowe dzień po owulacji, a druga objawy ciążowe dwa dni po owulacji... i to te dwie co najbardziej swoich chłopów molestują he he :-D No niezłe rekordy he he tego jeszcze nie było :-D :-D :-D

ENYA - nie doszukuj się objawów ciążowych prędzej niż ze dwa trzy dni przed spodziewanà @. Reszta to tylko psychika. Na tym etapie to jajeczko nawet do macicy z jajowodu nie spłynęło :-)

Witam się :)
Jak tam dziewczynki się czujecie? Noc była udana? Mężusiowie wykończeni??? :-D
No ja myślę że byli he he :)
Mnie w nocy głowa zaczęła boleć. Wzięłam magiczną pigułkę i jakoś zasnęłam, ale nie pospałam do pomiaru dłużej niż dwie godziny, i nie wiem jak by tempka nie zaburzona dzisiaj wyglądała. No i według wcześniejszej owulacji dziś byłby 12 dzień po. Czyli jeszcze dziś @ najpóźniej jutro. Chyba że według normalnej wersji dziś dopiero 8dpo. Kurczę - nie lubię takiej niewiedzy wrrr... :baffled:

Słuchajcie moja niunia ma jazdy w nocy. Bardzo często się śmieje. I np. dzisiaj nagle zaczęła gadać:
"Tato! Kopnęłam ślimaka na ulicy!!!" a M do niej - nie, nie kopnęłaś... a ta się zaczęła chichrać jak wariatka i nagle cisza. Śpi dalej...

Ostatnia edycja:
hej laski

ja tam mou teraz biorę tabsa i lulu... ale to dlatego że mężuś zasnął wcześniej, bo miałam plan, ale nie wyszło :-(

a przyszły mi nowe druty, więc się troszkę pobawiłam :-D

na razie czuję się ok, chociaż jak wstaję to lekko kręci mi się w głowie, ale na razie daję radę ;-)

a z takimi gadanym snami to mój tez miewa, chociaż ostatnio mniej - kiedyś w nocy zaczął beczeć i mów "upadłem" a ja do niego "nie upadłeś, mama cię złapała" i uspokoił się i spał dalej - hehe przekaz podprogowy ;-)

reklama
Fioletowa - dobrze że jest ok w miarę po leku. Zaoszczędziłaś mnóstwo kasy. Jeśli po kilku tabletkach jest w miarę to spoko. Zawsze pierwszy szok dla organizmu jest najgorszy. A kiedy masz kontrolę z obciążeniem ?

Do góry