• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa - zdrówka dla młodego, uroki przedszkola, u mojego syna w przedszkolu juz tez pare dzieci choruje.

dawno mnie nie było bo net mi nie działał, tzn działał ale bardzo słabo, strona otwierała mi sie pare minut.

U nas ok, młody po rehabilitacji coraz wiecej postepów, z kazdym dniem mnie zadziwia, fajnie jzu sie uśmiecha, ale głownie na głos tylko do brata, widac ta więż miedzy nimi :-) zębów brak ale za to dużo sliny jest:-)

nocki bez zmian, pobudki czeste ale nawet juz sie wysypiam, podobnie jak u was pobudka rano ok 6 rano i gaworzy sobie, ja juz nie śpie z nim ale chociaz grzecznie lezy w łożku:-)

Ostatnio skusilam sie i zaczełam dawac juz mu słoiczki, narazie zjada ok 2-3 łyzeczek, bo pózniej juz pluje, ale stopniowo stopniowo moze przyzwyczai sie

reklama
Witam się sobotnio z potwornym bólem głowy:-(,nocka jak zwykle 2pobódki na robienie mleka +kilka wtykania smaka do dziuba:wściekła/y:

TRUSKAWKOWA oj to zaczęło się przedszkole,nie chce dobijać ale mój w pierwszym roku chodzenia był chory co miesiąc do 4roku życia nie chodzilismy praktycznie do lekarza.Jak to możliwe to udanego wesela;-)

KROCZEK powodzenia na chrzcie,oby synuś był super grzeczny i imprezka miła.

OLIWIA moja się chichra,kwiczy,piszczy no głośno z nią w domu,cieszę się że jest otwarta,w szkole wszyscy ją zaczepiają a ona nic się nie boi i posyła uśmiechy:tak:.Super że rehabilitacja do przodu,ja mojej daje czas do końca miesiąca,jak nie ruszy o trzeba chyba szukać innych przyczyn.

Mika udało mi się wmusić w niego pół słoiczka potrawki z królika. Ale na tym sukces się zakończył, bo dzisiaj odstawił bunt totalny i nie wziął do ust nawet jednej łyżeczki kaszki. A jak już uległam i dałam mu cycka to ciągnął go jakby tydzień nie jadł i jęczał przy tym żaląc się, że tyle się musiał o niego naprosić.

Mika udało mi się wmusić w niego pół słoiczka potrawki z królika. Ale na tym sukces się zakończył, bo dzisiaj odstawił bunt totalny i nie wziął do ust nawet jednej łyżeczki kaszki. A jak już uległam i dałam mu cycka to ciągnął go jakby tydzień nie jadł i jęczał przy tym żaląc się, że tyle się musiał o niego naprosić.

A dawałaś mu Sinlac? Zauważyłam, że wszystkie dzieciaki go wcinają jak szalone.

Witam :-)
Wczoraj byłam u znajomych w odwiedzinach u kilkudniowej Aurelki. Jakie to maleństwo, moja przy niej wydaje się ogromna :tak: Ale nie minie rok a dziewczyny będą się razem bawić.
Agunia biedny ten Twój Julek z tą swoją miłością do cycka :-)
Kroczek jak po chrzcinach?

reklama
Witam niedzielnie :) kurcze a ten sinlac nie "zamula"? Bo tam jest mączka chleba swietojanskiego tak jak w nutritonie który mi dziecko wcinalo ale miało jeszcze większe jazdy brzuszne :( jak podajecie? Łyżeczką czy smoczkiem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry