• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Wpadam na chwilę z pytaniem. Ile pieluch dziennie zuzywacie? Bo zaobserwowalam dziś coś dziwnego i zaczęłam się zastanawiać czy ok 6 na dobę to tak dużo. Otóż bylam W Carrefour Bo jest promocja. Kupiłam 4 duże paki na zapas i wszyscy patrzyli na mnie podejrzanie. I przysięgam byłam tam pół godziny i nie widziałam nikogo kto miałby więcej niż 1 paczke

reklama
Katjuszka - to nie jest chyba kwestia tego ile kto używa, co robienia zapasów. Jakiś rok temu była promocja w tesco i kupowalismy z myślą i o Oliwii i o Misiu - chyba łącznie z 8 kartonów (bo 2 i 3 i 4) to w ogóle dziwnie się wszyscy patrzyli ;-) a schodzi nam podobnie - koło 6 dziennie.

Ja tylko na moment póki Ignaś usnął (a to mu się o tej godzinie nie zdarza) a Tymek poszedł z tatą do sklepu.

U nas średnio wesoło. Dwie ostatnie noce do kitu. Młody nie mógł spać. Już mu było niby lepiej ale znowu jest gorzej i mamy porządne zapalenie oskrzeli. Nawet świstać mi dzisiaj trochę zaczął. Na razie lecimy na pulmicorcie i antybiotyku, ale jak do jutra lepiej nie będzie to mu berodual dorzucę. Ale mi go szkoda :-( chociaż tak ogólnie jest dobrym humorze, bawi się ładnie i łazi po całym domu! Tak tak, chodzi już coraz lepiej :-) Ohho chłopaki już z zakupów wracają. Oni to mają tempo. Nie to co my baby ;-) uciekam.

U nas idzie 4-6 a norma to 5 na dobę. Ja tez kupowałam teraz w Carrefourze, ale 1 paczkę :sorry2:
My niedawno wróciliśmy, ale mała już wykąpana, nakarmiona i śpi, w tempie expressowym :-)

Marcia
zdrówka dla Ignasia.

U nas tez piękna pogoda ale nastrój do d. Najpierw 1,5 godz imprezy w nocy. Potem m śpiący do 9:30 potem na spacerze w idiotyczny sposób wywrocil sanki z młodą. A nastepnie W zwiazku PMS powiedziałam co myślę i jest dość kwasnie..

Mimo wszystko życzę również milej niedzieli :)

reklama
Marcia - jak Ignaś? Dużo zdrówka dla niego.
Katjuszka - Ci faceci... Lepszego humoru dla Ciebie.
U nas pogoda też była względna, ale ja cały dzień pracująco. A pod moją nieobecność teściowa przyjechała w odwiedziny, więc miałam dwudniowy obiad na dzień dobry :-D
Edysiek - w lidlowej gazetce Oliwia już pozaznaczała co dla niej, a co dla Michała trzeba kupić;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry