TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
A ja nie mam pomyslu na obiad kompletnie. Starszy obiadek ma. Mlodemu jakies miesko albo moze jajo zrobie a sobie hmmm pojecia nie mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

U nas dziala odlozenie jak juz zmeczony po 5-10 min przytulaskow i sluchania muzyki (instrumentalna lub kolysanki) zycze mu wtedy slodkiej drzemki i wychodze niezaleznie od tego czy zasnal. Ostatnio wymaga przy tym smoczka.Milenko mój też wydala kawałki bo co to pogryzie 4 ząbkami
Viltutti no Olo zuch chłopakMoże jednak ta aklimatyzacja w żłobku nie będzie tak długo trwała.
Zdrówka dla chorowitkówJa mam dylemat czy jechać na kontrole czy nie bo niby Kuba zakaszle czasami ale mam wrażenie że to z nadmiaru śliny bo ząbki na górze idą.
Dziewczyny mam pytanie o radę. Jak mam przekonać mojego Brzdąca do spania w dzień w łóżeczku? Nauczył się zasypiać bujany w nosidle samochodowym przy włączonej bajce lub grze na PS4 no i niestety niebawem nosidło będzie za małe a on za Chiny nie chce zasnąć w innym miejscu no chyba że w wózku na dworzu bo w domu nie działa:/
[AGUNIA na pewno się ucieszy;-)]