• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam :-)
Rzeczywiście pustki tutaj.
Ja jak zwykle ostatnio nieogarnięta, a w dodatku rano mąż w domu to tylko podczytuję. W dodatku wybrałam się na strych rozejrzeć się czy są jeszcze jakieś małe ciuszki, które nadają się do użytku. Może coś znajdę, ale taki tam miszmasz, że trochę to potrwa.

Truskawkowa ja bym robiła jeden obiad dla siebie i dla małego. Moja dzisiaj zjadła troszkę zupki, a potem jadła ze mną makaron z sosem i pulpety :tak:

Milenka
to super, że już raczkuje. Musisz ją czymś zachęcać, albo zabawkami albo smakołykiem ;-)

Viltutti super, ze z oswajaniem do przodu
Milenko mój też wydala kawałki bo co to pogryzie 4 ząbkami:)

Viltutti no Olo zuch chłopak:) Może jednak ta aklimatyzacja w żłobku nie będzie tak długo trwała.

Zdrówka dla chorowitków:) Ja mam dylemat czy jechać na kontrole czy nie bo niby Kuba zakaszle czasami ale mam wrażenie że to z nadmiaru śliny bo ząbki na górze idą.

Dziewczyny mam pytanie o radę. Jak mam przekonać mojego Brzdąca do spania w dzień w łóżeczku? Nauczył się zasypiać bujany w nosidle samochodowym przy włączonej bajce lub grze na PS4 no i niestety niebawem nosidło będzie za małe a on za Chiny nie chce zasnąć w innym miejscu no chyba że w wózku na dworzu bo w domu nie działa:/
U nas dziala odlozenie jak juz zmeczony po 5-10 min przytulaskow i sluchania muzyki (instrumentalna lub kolysanki) zycze mu wtedy slodkiej drzemki i wychodze niezaleznie od tego czy zasnal. Ostatnio wymaga przy tym smoczka.
To przytulanie bardziej dla mnie niz dla niego bo jemu wystarcza minutka. Niestety w przeciwienstwie do brata nie jest tak przytulasny.

Nie wiem czy Ci pomoge bo to ewoluowalo w czasie...

My nadal smarkaci tzn wirusowaci, maz dolaczyl i podkrada leki dzieciom dlatego spadam...

HAAAAAAAAALOOOOOOOOO,WITAMY KOLEJNY DZIEŃ:cool2:[AGUNIA na pewno się ucieszy;-)]

My już spacer zaliczyłysmy,rany jak to dziecko nie lubi jezdzić,całą drogę powrotną jojczała,teraz wypiła mleko i śpi.Wiecie jakie ja mam szczęście,jak szłam obok domu takiego na odludziu to włączył sie alarm i tak sobie myśle jeszcze tylko pasuje żeby ochrona przyjechała i mnie posądziła o próbę włamania bo dookoła żywej duszy nie było;-).

EDYSIEK jedzenie to lepiej nie do motywacji bo ja już jej unieść nie mogę taka jest ubita.Ale postawiłam w kuchni na podłodze zakazane rzeczy i przylazła z pokoju;-)

MAGDA to prawda że cwaniara,pierwszy raz jak siadłam z bananem to leżała i wyłą 10minut,waliła buzią po podłodze bo chciałą wymusić żebym ja przyszłą do niej,dzieci są bardzo mądre.

DJMKA jak mała lepiej?

MADZIKM pracusiu,wracaj szybko do nas.

reklama
Ty inteligentna kobieta jesteś musiałaś załapać:rofl2:.To witaj w klubie przyjemnych spacerów,ale pocieszę Cię,moja uwielbia żeby ją w autku wozić także na wiosnę polecam rowerek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry