• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam i ja. U nas szal po calosci. Arti kaszle, w nocy nie spal od 4 do 7. Igor rzyga dalej niz widzi i do tego ma dzis szczepienie przeciw polio-matki 5-6 latkow czy Wasze dzieci tez w wieku 5 lat mialy szczepienie?? Ponoc nie ma szczepionki 5w1 i rozdzielili teraz polio do picia a kiedys tam reszta. Malo tego powiedziano mi ze szczepienie przyspieszyli o pol roku. . Po cholere jak szczepionek nie ma??? Marcia moze Ty cos na ten temat wiesz??

Aha maz wrocil:-)

reklama
Witam,
My zaliczyliśmy wizytę u lekarza. Młoda ma takie smarki, że ledwo dycha. Wolałam, żeby ją obejrzała. Wszystko ok, na katar krople.
Milenka Młoda marudna jak cholera. Te zęby chyba ją tak męczą.

Truskawkowa ja dziś się przy okazji dowiedziałam o szczepieniu, ale u nas na jesień dopiero.

Młoda wstała o 5 po milionie pobudek. Łeb mi pęka.

reklama
U mnie odpukac juz dawno zadnej choroby u nikogo.
Mlody jedynie marudny. W dzien na na chwile nie moge zejsc z pola widzenia a w nocy pobudki non stop ale chyba ida mu gorne jedynki.
U nas dzisiaj troszke popadalo sniegu ale znowu za malo aby isc na sanki. Chyba na wekend pojedziemy w gory aby chlopaki pozjezdzali na sankach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry