Witam :-)
Dzisiaj znowu pada, jak starsza przyjdzie ze szkoły biorę dziewczyny i idziemy na sanki
Katjuszka jak noc? Jakby co to można dawać na przemian Ibuprofen z paracetamolem i nie przedawkują się. Tylko trzeba zachować odstęp między tymi samymi specyfikami. No ale wiadomo, że to już w ostateczności.
DJMka współczuję nocy, moja dzisiaj zrobiła sobie przerwę w spaniu pomiędzy 3 a 4:30 i dopiero ze mną w łóżku zasnęła, tylko że dla mnie to już nie było spanie.
Milenka jeśli chodzi o chorowanie to myślę, że też dużą winę ponoszą tu rodzice. Niech Madzik albo Mika napiszą jak ubiera się dzieci w UK albo czy tak szybko lekarze przepisują antybiotyki. W Polsce niestety większość rodziców nie hartuje dzieci, ubiera za ciepło, na spacery nie chodzi bo zimno, a do tego faszeruje się dzieci lekami jak tylko kichną. Ostatnio taki obrazek był na FB
Pogoda też ma tutaj swój udział, kiedyś jak była zima to był mróz i wybił wszystkie dziadostwo, a teraz ledwo co -5 a to i tak 2-3 dni i znowu ciepło. I przez tę pogodę w kratkę dzieciaki chorują.
Madzik moja też taka żarłoczna i jak ja coś jem to ona też chce. Dlatego staram się jeść posiłki wtedy co ona i tak sobie razem jemy.
Ja na razie się cieszę, że chce jeść, już mam jednego niejadka w domu i wiem jak to jest.
Tylko też muszę uważać, żeby za dużo nie zjadła, bo wtedy zaraz zwraca

Mała była to nie ulewała a teraz troszkę za dużo zje czy wypije i od razu.
Viltutti szkoda, że akurat teraz paskudztwo się przypałętało. Niech mały szybko zdrowieje i wraca do żłobka.
Truskawkowa nie rozumiem, tu piszesz że szpital a tu nie wiesz czy do lekarza iść