Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Nie było mnie pół dnia a tu taka produkcja

Wczoraj byłam ze starszą u dentysty, od razu odwiedziłam rodziców, a właściwie oddałam im Kingę a ze starszą połaziłam po sklepach. W Lidlu już było trochę przebrane, a po za tym jakoś te ubranka nie robiły na mnie wrażenia. Kupiłam jej tylko jedne spodenki. A drugie wynalazłam w Tesco piękne rurki a la jeans
Starsza też dostała 2 pary spodni, a matka będzie gołą du'pą świecić
Milenka u nas drzemki jak u większości. Pierwsza na spacerku o 10 tak z godzinkę, czasem dłużej. Druga o 14- 14:30 pół godziny lub dłużej.
O 19 kąpiel i między 19:30 a 20 śpi. Budzi się 6:30 - 7.
I moja też trze oczy i od razu widać, że chce spać.
A jeszcze jeśli chodzi o ubieranie, to moje dziecko zdecydowanie lubi ciepełko (po mamusi) i u nas na spacerze zawsze ma kombinezon, z tym że ona na spacerach śpi.
Moja kluseczka waży 9,5 kg i nosi rozmiar 74, tylko portki na 80.
Truskawkowa gratki ząbka
Nie było mnie pół dnia a tu taka produkcja

Wczoraj byłam ze starszą u dentysty, od razu odwiedziłam rodziców, a właściwie oddałam im Kingę a ze starszą połaziłam po sklepach. W Lidlu już było trochę przebrane, a po za tym jakoś te ubranka nie robiły na mnie wrażenia. Kupiłam jej tylko jedne spodenki. A drugie wynalazłam w Tesco piękne rurki a la jeans
Starsza też dostała 2 pary spodni, a matka będzie gołą du'pą świecić
Milenka u nas drzemki jak u większości. Pierwsza na spacerku o 10 tak z godzinkę, czasem dłużej. Druga o 14- 14:30 pół godziny lub dłużej.
O 19 kąpiel i między 19:30 a 20 śpi. Budzi się 6:30 - 7.
I moja też trze oczy i od razu widać, że chce spać.
A jeszcze jeśli chodzi o ubieranie, to moje dziecko zdecydowanie lubi ciepełko (po mamusi) i u nas na spacerze zawsze ma kombinezon, z tym że ona na spacerach śpi.
Moja kluseczka waży 9,5 kg i nosi rozmiar 74, tylko portki na 80.
Truskawkowa gratki ząbka

i but już ma rozmiar 21...