• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

O to moje chlopaki raczej tacy szczupli bo starszak 6 lat wazy 17 kg przy 116cm wzrostu a mlodszy cos ponad 9 a ciuchy nosimy 74/80. Mam nawet jedna bluzke ktora jest dobra a na metce 62;-)
Moj juz tez zaczal raczkowac. Narazie ostroznie powoli ale juz jutro zakladamy na schody zabezpieczenia. Musze tylko dokupic bramki bo mam tylko 3 a jeszcze tak 2 bramki by sie przydaly.
Auylia podajesz juz Lipomal? On chyba jest po 1 roku ale w sumie starszemu zawsze pomagal wiec gdyby mlodszy zachorowal, narazie odpukac zdrowi sa.
Moj tez nie ma problemu aby zlapac najmniejszy paproch ale jak narazie do buzi pakuje tylko jedzenie. Ostatnio apetyt mu spadl, obstawiam zeby gorne, bo czesciej przy cycu jest.

reklama
My właśnie wróciliśmy od znajomych. Julek marudził, płakał i nie chciała jeść. Ich córeczka (młodsza o 4 m-ce) grzecznie się bawiła, ciągle się śmiała i ładnie jadła. Załamana tym, że trafił mi się rozwydrzony gówniarza piję wino i nie mam zamiaru szybko skończyć. Odpiszę jak otrząsnę się z marazmu.

Agunia moj lepszy dzis nie byl. Matko jaki nam terrorysta rosnie. Jak czegos nie dostanie lub cos idzie nie po jego mysli siada i wyje jak kojot. Macha przy tym raczkami i tak smiesznie podskakuje na dupce :-)

No to widze dzieci pokazuja charakterki ;-)
Moj humor raczej dobry caly dzien, tylko marudzi jak jest spiacy. Raczkuje po calym domu, staje przy wszystkim i pakuje do buzi wszystko, otwiera szuflady i szafki. I... Jest juz chzba jedynym szczerbulcem na forum ;-)

Agunia - pij wino na zdrowie.
Powiem Ci, co zresztą już wiesz, że dzieci lubią się zmieniać. Może z satysfakcją, za cztery miesiące będziesz patrzysz na 10 miesięczną, rozwydrzoną pannę, a Julko który raczej będzie już chodził, będzie bardziej ogarnięty i zadowolony:-) I o tym myśl przy winku :)

Ja raczę się żubrówką z sokiem jabłkowym bo cóż innego by pasowało do szarlotki ;)

Dziś zakupiliśmy Emmie pierwsze buciki. Odbył się fachowy pomiar stopy i ja widzę że Emmy stopy do małych nie należą, no ale jak na dziewczynkę która raptem ma niecałe 75cm to rozmiar 20 to chyba trochę dużo :\ Do tego tzw "wide feet" plus wysokie podbicie, ciężko było znaleźć buty. W końcu się udało ale i ja i Emma się przy tym spociłyśmy a jedna nawet urządziła koncert na cały sklep ;)

Milenka - jak po wypadzie ?

Agunia - butelka wystarczyła ?

Madzikm - czekamy na nową fotkę Emmy - bo coś ostatnio sie zaniedbałaś [emoji12]

Ranyyy u nas tak sypie śnieg, że świata nie widać :/ oczywiście chyba tylko po to żebym sie juz zaczęła stresować [emoji33]

Zazdroszczę Wam tego raczkowania :) u nas to chyba obległa przyszłość bo stara sie klęczeć a niestety ręce mu sie rozjeżdżają - no leń. Chociaż teraz mam nadzieje, że jak juz będziemy w L bedzie bardziej skazany na siebie, tutaj to wszystko miał podawane pod nos w trybie natychmiastowym.

Ostatnia edycja:
AGUNIA jak winko?bo ja kaca leczę;-)
My byliśmy wczoraj u kumpeli i młoda grzeczna jak ostatnio,pieknie sie bawiła tylko o 19 był ryk bo jej pora do spania nadchodziła a spaął tylko w południe i wracalismy całą drogę do domu z syreną ale ja byłam tak znieczulona że mi to wcale nie przeszkadzało:-D.Potwierdza sie że moja jojczy i jest nie dobra z nudów,musimy częściej wychodzić:tak:
Z gorszych rzeczy moja dieta poszła się j....:wściekła/y:i taraz nie mogę znowu żagli złapać:-(,więc w tym przypadku spotkania towarzyskie nie wskazane.

Jak reszta dzieciaczków?

MADZIKM moja też ma wysokie podbicie i rozmiar 20.

Witam :-)
Rosół już się gotuję, a ja mam chwilkę.

Katjuszka
właśnie w większości sklepów są ubranka, albo typowo chłopięce albo dziewczęce (czyli niebieskie lub różowe).
A ja może i lubię róż, ale czasem mam go już dość i szukam czegoś innego.

Viltutti
ale w Tesco są bardzo ładne ciuszki od rozmiaru 92, no chyba że akurat chodzi Ci o body czy pajace bo na te nie patrzyłam. Sama ostatnio kupiłam małej spodnie na 92, bo super wyglądają z podwiniętymi nogawkami :tak:
Olivia moja też ma bluzę z 5 10 15 w rozmiarze 62 i jest na nią dobra :szok:

Madzik gratuluję pierwszych kroczków, czyli Emma podepcze roczek :-)

Agunia odstresowałaś się? Moja jak miała 6 miesięcy też była grzeczna, a teraz mała diablica się zrobiła.

Mika
a kiedy wylatujesz?

Co do wypieków, to wczoraj zrobiłam roladę z kremem czekoladowym, ale ja jeść nie będę :-p
Za to już się zastanawiam co tu upichcić w czwartek i tym razem na pewno sobie nie odpuszczę, w końcu to taki jeden dzień w roku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry