• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Oliwia wysoce możliwe ;) jednak mam prośbę o edycję posta ;) na forum chciałabym być choć trochę anonimowa ;)

Katjuszka jak tak chwalicie to chyba poszukam go w aptekach.

Moja jeszcze cyca 2 razy dostaje. Zdarza się raz, ale to święto wtedy.

Sąsiadka umówiona, więc mogę spokojnie jechać.

reklama
Milenka ja swojego odzwyczajałam od nocnego jedzenia stopniowo. Najpierw zaczęłam mu coraz bardziej przesuwać godzinę karmienia, a później wyeliminowałam je zupełnie. No ale ja mam niejadka więc nie ma co porównywać.

Katarek jest fajny, ale Młody go nienawidzi. Jak trzeba było czyścić nos to mąż go musiał siłą trzymać. A ryku tyle przy tym było, że od nowa mu się smarki pojawiały.

Marcia to może daj Ignasiowi to co Wy będziecie jeść, z tym wyjątkiem, że jemu kurczaka zrób w foli, albo uduś w wodzie i maśle. U nas dzisiaj żurek :tak:

AGUNIA moja jak jest głodna to się jej nie da oszukać,też nie spałam sporo żeby zostawić tylko jedno karmienie,niestety wynika z tego że ona faktycznie jest głodna skoro budzi się co chwilę jak nie poje.Ja też próbuje przetrzymywać w nocy,jak sie budzi to na boczek,smok i zasypia ale za 5minut to samo aż w końcu włącza syrenę ze złości i z głodu;-)

DJMKA fajnie że sąsiadka zostanie z małą,ja mam w czwartek zebranie na koniec semestru i chyba z małą i z młodym pójdę bo męża nie ma:no:

Rany laski jak u mnie sypie,szkoda tylko że cały tydzień ma być na plusie i sie nie utrzyma taka piękna zima.
A mi zimno od rana i coś kaszle,zaraz zjem pomidorówkę to mi może przejdzie.

TRUSKAWKOWA ja właśnie zjadłam a raczej wypiłam bo bez makaronu i śmietany;-)

DJMKA ja bym chciała żeby sie utrzymał bo mój syn za tydzień dopiero ferie zaczyna a u kuzyna by miał raj bo mają wielki sad z górkami,więc narty i sanki by poszaleli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry