Edysiek
odkrywca
U mnie rosół, bo starsza nie lubi pomidorówki
Z racji tego, że miałam obiad z wczoraj i nie musiałam robić zrobiłam sałatkę jarzynową
Jaki śnieg
U mnie dzisiaj taki drobny deszczyk od rana, 4 stopnie na plusie i pewnie do jutra po śniegu śladu nie będzie.
Milenka moja w nocy śpi ładnie (chyba że cos jej dolega) i też budzi się dlatego, że jest głodna, na nic przetrzymywanie. Skutkuje to tylko tym, że się rozbudza i potem szaleje w środku nocy.
Ja nie mam katarku i nie mam zamiaru kupować, mam zwykły aspirator, ale moja też nie cierpi grzebania przy nosie. Skoro przy starszej obyłam się bez używania takich cudeniek to teraz też mam taki zamiar ;-)
Kroczek moja kiedyś jak tylko wsiadła do samochodu to spała, a teraz nawet jak jest śpiaca to ciężko jej zasnąć, zasypia z reguły jak dojeżdżamy na miejsce
Z racji tego, że miałam obiad z wczoraj i nie musiałam robić zrobiłam sałatkę jarzynową
Jaki śnieg
U mnie dzisiaj taki drobny deszczyk od rana, 4 stopnie na plusie i pewnie do jutra po śniegu śladu nie będzie. Milenka moja w nocy śpi ładnie (chyba że cos jej dolega) i też budzi się dlatego, że jest głodna, na nic przetrzymywanie. Skutkuje to tylko tym, że się rozbudza i potem szaleje w środku nocy.
Ja nie mam katarku i nie mam zamiaru kupować, mam zwykły aspirator, ale moja też nie cierpi grzebania przy nosie. Skoro przy starszej obyłam się bez używania takich cudeniek to teraz też mam taki zamiar ;-)
Kroczek moja kiedyś jak tylko wsiadła do samochodu to spała, a teraz nawet jak jest śpiaca to ciężko jej zasnąć, zasypia z reguły jak dojeżdżamy na miejsce

,to dziecko wszystko zeżre.