• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja tam jednego tylko zjadlam, ale jak wroce do domu to pewnie jeszcze sie skusze. Oliwia ja tez mam ciagle.ochote na slodkie przy karmieniu. Ale waga dzisiaj 52 pokazala wiec sie nie ograniczam :-)

My dzisiaj spacerek zaliczylismy do poludnia ale mlody dlugo nie chcial usnac. W koncu pospal moze z 40 minut. Za to potem w domu padl o 13.30 i spal 1,5 godziny.

U nas tez sie zeby chyba szykuja bo slini sie okropnie. Ale noce ok, wiec nie wiem co jest na rzeczy. A straszny wrzaskun sie ostatnio zrobil. Nic mu nie pasuje, jak cos chce to staje i krzyczy. No i lapie mnie za noge, drze sie i wyciaga rece. A jak go wezme to wczepia sie we mnie tak ze nie mozna nic zrobic. Nie wiem czy to wina tego ze mu codziennie znikam na pare godzin czy to jakis skok. A bylo juz tak fajnie przez jakis czas....

reklama
A ja w związku z tym, że od środy zaczęłam "chudnąć" to dziś pączków niet :D

Madzikm - łącze sie z Tobą w bólu @

Marcia - waga ...tylko pozazdrościć ;)

Ostatnia edycja:
Marcia ja pomimo ze jem i to dużo, a słodkie to codziennie to na wage tez nie narzekam, wczoraj 53 kg, chcialabym tak jeszcze z 1 kg w dół. Jednak młody przy cycu wyciąga.

A ja już znam winowajce jego ostatniego zachowania, był marudny, senny, tylko rączki, lużne kupki, brak apetytu i tylko cyc non stop i przez 2 dni w nocy 37,5 - dzisiaj cały wysypany - trzydniówka.
Jutro jak uda mi sie zarejestrowac do lekarza to podejde z nim aby potwierdził faktycznie ze ta wysypka to trzydniówka.

O Matko Marcia jak ja bym choć 62 chciała mieć. Zazdroszczę :)

Djmka ciekawa nagroda :) nie wiem w czym ale gratuluję wygranej
K tez marudna na potęgę i co gorsza wróciły koszmarne noce :( zalamka bo już trzy z rzędu z budzeniem co chwilę :(

MadzikM przesyłam wirtualnego pączka :-)

Viltutti jak tam syropek? Błagam powiedz ze to o odkrycie stulecia to jutro biegnę do apteki

U nas też przed południem był problem z drzemka. Chyba ta zmiana pogody która idzie. Jakoś się wcale nie ciesze ze ładna pogoda bo nic nie wymrozone :(

U nas dziś były pneumokoki. Na razie wszystko w normie. Mam nadzieje ze tak zostanie.
Ważny 8,4 i mamy 76. Może będzie zgrabna laska po tacie bez problemu z nadwagą jak mamusia :(

Gadałam z lekarka o tym jedzeniu. Powiedziała żeby trochę odpuścić i się tak tymi zupami i mięsem nie spinac bo tylko ja się denerwuje i młoda niepotrzebnie. Powiedziała tez ze szczupła to jak ma ochotę to może kaszkę jeść 3 razy dziennie. Grunt, że je trochę owoców i mleko i ze do roku jak tak bedzie to nie powinno się jej nic dziać. No i jeszcze była zadowolona, że przemycam żółtko w mleku... trochę mnie podniosła na duchu w przeciwieństwie do tej koszmarnej alergolog bo widać ze po prostu rozumie i wie ze są takie dzieci...
a tak w ogóle to wygrzebalam gazetę gdzie był dodatek o niejadkach i babka tam pisala o córce rok i 9 msc wazacej 10 kg...

Katjuszka na fb piekarnia z mojej miejscowości ogłosiła konkurs na napisanie opinii o ich pączkach, więc dla zabawy nabazgrałam coś tam, pewna, że nie wygram. Mało osób wzięło udział i nagrodzili wszystkich ;)
Współczuję nocy. Moja w dzień fatalnie spała, a właściwie nie spała. W locie padła wieczorem.
Też bym chciała z 62 kg ważyć.
Może to jakiś sposób jest, żeby wziąć trochę na luz. W końcu coś tam je. Moja najmłodsza siostra była strasznym niejadkiem. Potrafiła godzinę albo i dwie u babci nad talerzem siedzieć, a teraz potrafi zeżreć zadziwiające ilości ;)

Oliwia ja przy starszym szybko i mocno z wagi poleciałam, a przy Młodej karmienie nic ze mnie nie ściągnęło. Dobrze, że miał taką niską temp. przy trzydniówce.

Madzikm mogę Ci podesłać ;)

Mika jakoś specjalnie "chudniesz" czy mż?

Ostatnia edycja:
DJMKA myślę że tak niska temp to też troche zasługa KP, przynajmniej jak starszy ok roku jak miał to też miał trzydniówke z temp 37,2 i lekarka powiedziała ze KP go uchroniło od wysokiej temp, więc podejrzewam że i tym razem tez, tylko ze ten miał już inne przy tym objawy a starszy kompletnie nic oprócz wysypki na plecach.

reklama
Oliwia mój starszy oprócz wysokiej gorączki nie miał objawów. Jadł nawet dobrze, akurat wtedy ząbkował. Miał 9 miesięcy. Młoda na razie nie złapała tego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry