• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Jakie Walentynki:)? Nic z tych rzeczy. Zęby idą i mam tak rozdarte i rączkowe dziecko, że już siły brakuje:( Dobrze, że temperatura minęła.

Dziewczyny zdrówka dla dzieciaczków i niech już skończą się te choroby bo się wszystkie wykończymy.

Przez zęby znów jesteśmy do tyłu z jedzeniem czegokolwiek niz mleko:( Ehh znikam bo nie bede smecila...

Moja na apetyt nie narzeka;-),pfu pfu nawet grzeczna była.Młody za to zatoki zawalone,do doświadczonych czym mu odetkać nochala?inhalacje z soli robię,psikam sprey hipertonicznym a dziś kupiłam pneumolan zatoki,dałam za niego 24zł a w domu przeczytałam że to suplement diety ze składem roślinnym:crazy:,raczej jako witaminki a nie lek to służy chyba,mój błąd bo nie przeczytałam w aptece.

EDYSIEK tamta była całą czerwona długi rękaw,ja krótkie rękawki muszę kupić bo mam na 86 to będą koło domu moze z odsłonietym brzuchem gonić ale jakieś wyjściowe na 92 muszę kupić;-).Także mam nadzieję poszaleć troszkę na zakupach:tak:,wstaw fotki na zakupowym co młoda dostała.

Ostatnia edycja:
Milenka u mojego syna pneumolan sprawdził się super. Zawsze mu pomaga. W sumie nie są to jakieś mocne zawalenia zatok. W sumie nie mam pojęcia, co możesz mu dać. Jest jakiś spray na zatoki ibupromu chyba, ale nie wiem od jakiego wieku go można stosować.

DJMKA wszelkie ibupromy powyżej 12lat sprawdzałam,to mnie pocieszyłaś może ten pneumolan mu pomoże,jutro zacznę dawać bo pisze ze najlepiej po śniadaniu,tylko mam taki po 3roku bo po 6 nie mieli w aptece,plus inhalacje i może go popuści

Kroczek współczuję. U nas ostatnie zęby ze 2 miesiące temu, oby tylko teraz nie szło kilka na raz.

Muszę pochwalić moje dziecko, bo robi postępy z dnia na dzień. Ledwie co na nogi stanęła a staje przy czym popadnie i próbuje się przemieszczać :szok:

Byli u nas znajomi, ewakuowali się o 20 jak moja włączyła alarm kąpielowo- ;-) to ci z młodszą koleżanką Kingi, ale ona nie chodzi tak szybko spać jak moja. :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry