• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek przez trzy dni trzymała go temp ktora udawalo mi sie zbic tylko na godzinke lub dwie i w koncu jak wyladowalismy u lekarza to sie okazalo ze gorne dwojki ida standardowo dwie na raz no i dolne dwojki juz tez sa rozpulchnione:/

Brawo dla Kingi:) Oj moj to taki nieuwazny ze puszcza sie jak tylko stane obok niego ale wzielam sobie do serca Wasze rady i nie chodze za nim krok w krok i o dziwo jak wie ze nie ma asekuracji to jest taki ostrozny ze az dziwne:)

reklama
Ja tez w łóżeczku ;) z obiadem też jestem do przodu, udka usmażone tylko jutro do opieczenia a mąż gotuje rosołek ...a na jutrzejszym rosole pomidorówka z ryżem , którą F uwielbia :)

Chorowitym dużo zdrówka !!

Przebiła nam sie górna dwójka - bez żadnych objawów, szok bo jak czytam jak sie męczą Wasze dzieciaczki to muszę stwierdzić, że F chyba jakiś dziwny jest.

Mika ciesz sie, ze zebiska bez problemu wychodza. U nas az takiej tragedii nie ma, ale w poludnie co sie naryczal to jego;-) Za to puszczony na podloge przestaje wyc-zaczyna broic:)
Starszak wykolegowal ojca i spi ze mna, a biedny (haha) tatus w salonie;-)

Oj dziewczyny, ale macie z tymi chorobami :-( Oby było tylko lepiej.

U nas znowu zęby dają popalić. O jest taki rozdarty i rozdrażniony że szok. Nic mu nie pasuje. Jedynie spacer, wtedy jak trusia siedzi a po chwili usypia. Choć tyle bo biedne dziecko wtedy odsapnie a i moje uszy trochę odpoczną. Ostatnio zanim się ząbek przebił to był taki 3 tyg. Oby nie tym razem! A tak dla jasności, stan uzębienia 2:2 więc jeszcze długa droga przed nami.
Poza tym O zaczął się puszczać. Potrafi ustać już kilka dobrych sekund a nawet coś poobracać w rączkach kiedy się nie trzyma niczego. Widać że bardzo by chciał już sam chodzić ale każda próba kończy się upadkiem.
J też się puszcza naśladując brata, tylko on ani sekundy nie ustoi :-D

U nas Walentynki sympatycznie spędzone. Ja dostałam bon do spa więc będę miała chwilę relaksu, poza tym obiad na mieście a wieczorem film walentynkowy przy winku :-)
Miłej niedzieli!

RILA młoda sexy mamuśko,jak czytam twoje posty to nie mogę uwierzyć że masz 2małych synków;-),wyjścia z koleżankami,spa,kolacyjki:szok:,ja od roku bez dzieci nie wyszłam a właściwie to 1,5 bo w ciąży też siedziałam w domu;-).Super że udaje Ci się jeszcze rozrywki bez dzieci prowadzić:tak:.

MIKA zmiana klimatu,moze się wyzbiera.

TRUSKAWA no widzisz szkoda że nie zadałam tego pytania przed wyjazdem do apteki,ale widzę że te kropelki mają taki skład co pneumolna tylko alkohol etylowy dodatkowo.Nie wiem czy jutro do lekarza nie musze iść bo wieczorem już gorączka wyskoczyła.Ferie czas zacząć:cool:

EDYSIEK to się Kinga rozkręciła,teraz będzie zabawa,bedzie wesoło,będzie sie działo;-)

KROCZEK to go męczą ząbki,mojej górna dwójka wyszła nawet nie wiem kiedy.

AGUNIA zdrówka dla J

MADZIKM pracoholiczko?co u was?

Witam niedzielnie. U nas nic ciekawego. Tymek od dwoch dni wysoko goraczkuje i ciezko mu ta temperature zbic. Chociaz dzisiaj juz chyba ciut lepiej. Za to Ignas wlasnie zaczal charczec wiec obstawiam dwa tygodnie kataru. Nie odpisze wiecej bo mie mam sily.

reklama
Milenka - to tylko i wyłącznie dzięki pomocy bliskich, mamy, teściowej, szwagierki czasem taty czy teścia, bo z maluchami zostaną! Gdyby nie oni byłabym w czarnej d... ;-) No ale oni tak na chłopaków czekali że dla nich to sama radość.

Eh coraz więcej chorych. Trzymajcie się dzielnie mamusie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry