• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia - Twoja mina była pewnie bezcenna :-) Mąż mojej koleżanki dał ostatnio dziecku drugie śniadanie do przedszkola. Jakież było jego zdziwienie kiedy odbierając dziecko pani przedszkolanka stwierdziła że chyba jednak córce było by trudno to strawić. Dał jej zamiast pudełka w którym było jabłko i kanapka, pudełko Ramy :-D

Kroczku przepatrz wszystko co sypkie ale i mp rodzynki, makarony, ryz. Zaiwestuj w pudelka. A do szafek powkładaj liscie laurowe-one odstraszaja mole.
Agunia maż rąbnął wozek?? padłam ze śmiechu.

U nas piekny dzien dziecka. Starszak wieczoram mial 37,7 a rano ponad 38 i bol brzucha. Zespole nawracajacej gorączki witan znow:-(. Mlody tez wstał o 6, wiec piekny, słoneczny i dłuuuugi dzień będziemy mieli...

Agunia mąż mistrz :D

Kroczku jak po imprezie?

Młoda dała taki popis w nocy, że nie wiem jak się nazywam. W sumie cała noc to była jedna wielka pobudka.

Truskawkowa zdrówka dla synka.

Truskawkowa zdrówka. Rozpuścili Cię Panowie porannym wstawaniem i teraz uważasz, że 6 to świt ;-)

DJMka pewnie kolejne ząbki.

Kroczku przy molach podobno trzeba wyrzucić wszystkie sypkie produkty, nawet te jeszcze nie otwierane, bo potrafią przegryźć opakowanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry