• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
MAGDA dobrze że już w domu jesteście:tak:,zdrówka dla córy

Truskawkowa a w lecie starszak też miał te nawracające gorączki?Ja mam nadzieję że będę miec spokój pare miesiecy z chorobami i lekami.

VILTUTTI widać po fotce czyj jest Olo;-).Mówisz że zoo nie wzbudziło zbytnio zainteresowania?hmm my chcemy do Wrocławia do zoo w wakacje skoczyć mam nadzieję że się uda.

Moja młoda zasnęła o 18,45 nie mam pojęcia czy to spanie na noc czy co??Przyniosła mi piżamkę żeby jej ubrać,więc chyba tak:confused2:.Dogrzało nam dzisiaj bo bylismy na pikniku u młodego w szkole.

Magda super ze juz w domu. Szkoda ze bez diagnozy konkretnej.

Oj mój też jest bardzo nieostrozny, a raczej bardzo odważny. Jak widzie gdzie on łazi i po czym i gdzie się wspina to jestem czasem przerażona. Ale też mniej się stresuje niż przy Tymku. No i młody w końcu niedawno załapał jak się zachodzi z łóżek i innych wysokości. Bo do tej pory chciał schodzić tak jak brat i nie zdawał sobie sprawy ze jest jeszcze za mały. W ogóle to on chyba nie wie co to strach.

Ja dzisiaj zrobiłam trzecie podejście do kupna chłopakom butów, na szczęście tym razem się udało.

Hejka:)

Matko przysięgam że utłukę kiedyś tego mojego psa:wściekła/y: Usypiam Kubusia, butla już prawie pusta, oczka zamknięte, odlatuje ... a tu nagle pod drzwiami mój sierściuch zaczyna szczekać. No i zonk koniec spania jest fajnie. 2h z mężem na zmianę go usypialiśmy bo śpiący był i to jak, aż oczy miał czerwone ale nie on nie będzie spał:no: Wtrąbił dwie butelki mleka i butelkę wody więc muszę go przewinąć zanim pójdę spać bo się zasika na 100%.

Mole to nie z szafek (ale na wszelki wypadek jutro zawartość poprzeglądam) Zastanawia mnie stary fotel który mam w kuchni bo za każdym razem gdzieś w jego okolicach je widzę:no:

A co do imprezy to celowo pominęłam ten temat bo w sumie nie ma o czym pisać. Byłam, odhaczyłam i tyle. Poważnie liczyłam że się zrelaksuję itd. a tymczasem kijowo było bo nie bardzo miałam z kim potańczyć:-( Jedyny plus taki że chłopaki sobie poradzili doskonale beze mnie a mało tego Kubuś chyba nawet nie zorientował się że mnie nie było bo jak wróciłam to nawet się nie przytulił dopiero jak zniknęłam znów w domu to tak jakby zarybił że mnie nie było:-D

Madzia super że jesteście już w domu:tak:

Ja już się zastanawiałam czy tylko mój taki jest nieostrożny ale widzę że to normalne:-) Nic nie patrzy gdzie idzie i po czym idzie. Dosłownie jak czołg:tak:

Magda dobrze że już w domku :-)

Kroczek to pięknie Was piesek urządził :eek: a mole to u nas z dworu wlatują i na klatce pełno tego badziewia, kupuję w tesco takie pułapki i kładę na lodówce działają bo już kilka razy wymieniałam :tak:.

U nas nocka super za to starszak wstał zachrypnięty i z gorączką :/ a mi się @ zaczyna 4 dni wcześniej się rozkręca i cholera muszę jutrzejszą wizytę u gina przełożyć :wściekła/y: a tyle czekałam.

Ancona to lipa, ale ewidentnie musisz się skontrolować. Przypomniałas mi że miałam cytologia odebrać.

Mika ma Londyn, wstawię wam jaką kolekcje na lodówce mamy

Załączniki

• 20150602_090151.jpg
    20150602_090151.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Milenka ale fajna kolekcja :-) mnie się to strasznie podoba, pomysł dobry, bo magnesy zawsze są a nie zajmują dużo miejsca.. tylko kurde mam lodówkę zabudowaną ;-)

Kroczek miałam podobnie wczoraj popołudniu, tylko z sąsiadką.. i teraz jest obraza.. ale to nie tu ;-)

Moja K jest asekurantką nadal. Ale coś czuję, że jak zacznie sama chodzić to to się zmieni, bo jak wczoraj wzięłam ją na plac zabaw i była kupa dzieci z okazji dnia dziecka to biegała trzymając mnie za rękę jakby ją ktoś nakręcił.. Mnie już jest gorąco :-( Nie wiem co będzie dalej. Nienawidzę gorąca :-(
U nas nocka o dziwo niezła, pewnie odpokutowanie za poprzednią masakryczną.. a jestem tym bardziej zdziwiona, że wczoraj pierwsza drzemka 1,5h, druga 2 h i spała 21-7 z jedną pobudką na jedzenie..

A ja dziś szaleństwo zakupowe. Dostałam misję kupić wyprawkę (budżet 200zł) dla pracownika m, bo się mu druga córeczka urodziła.. za tyle kasy to coś poszaleję, bo się pracownicy składają :) Do tego muszę coś kupić babci m bo w niedzielę impreza, 80 urodziny. Chyba kupię jakieś fajne ramki na zdjęcia, bo to musi być coś niedrogiego.. No i jeszcze pasuje jakieś drobiazgi dzieciakom.. tylko nie wiem czy kupować bo trochę by tego było, a jakoś nie mam ochoty kupy kasy wydawać :( zobaczę czy nie ma przecen po dniu dziecka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry