• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa ja Ci z całego serca powodzenia życzę z alergologiem. Sama się poddalam z laktoza i dziś pierwszy raz kupiłam nutramigen bez recepty. To jest jakaś paranoja wv tym chorym kraju i tyle. Nie piszę więcej bo juz mi ciśnienie skacze jak o tym myślę

reklama
Mika moja też bez sandałek.
Truskawkowa oby wizyta coś wyjaśniła. Katjuszka dobrze, że zakupy udane. Ą z tym mlekiem to kicha.

Moja już śpi. Mam nadzieję, że dzisiaj pozwoli mi choć troszkę się wyspać. Obsrut już jej prawie przeszedł, ale dzisiaj same dietetyczne jedzonko. Zresztą sama za bardzo nie chcę jeść, zupkę zjadła Ą tak to chlebek i to suchy. No i bałam się że nie zechce pić, bo ona tylko soki, ale piła herbatę.

Edysiek zdrówka dla pięknisi. Jak soczki pije to moze marchewkowy pic.
Katjuszko mi juz ręce opadaja. Ile dzieciak może kaszleć, inhalować się i stresowac. Dzis mnie zapytał czy wiem kiedy będzie się dusil bo mial atak kaszlu. Jak powiedzialam, że wiem to sie uspokoil. Poprzedni lekarze nic nowego nie wnieśli. Nie licze na cud, ale może może....trzymajcie kciuki oby babkę oświeciło.

KATJUSZKA super zakupy,a wyprawkę i to za nie swoją kasę chętnie też bym kupowała;-)
To jednak 100%mleko musisz kupować,a może spróbuj jej dać bebilon pepti,na to pediatra powinna wypisać receptę.Oby szybko nietolerancja jej przeszła.

TRUSKAWKOWA ja mam ze starszakiem dopiero jechać na wizytę umówić ale mi sie nie chce,bo już to przerabiałam i nic madrego nie powiedzieli.A nie masz jakiejś fryzjerki co w domu przyjmuje?większosć fryzjerek chodzi na ;fuchy'
Biedny ten twój synuś,męczy się bidulek.
KROCZEK a impreza taka kiepska była,czy po prostu dziwnie Ci było bez małego?Ja pamiętam pierwsze wyjścia po urodzeniu syna to nie mogłąm się wyluzować bo ciagle myślałam czy dają radę i w ogóle dziwnie mi było.

EDYSIEK dobrze że Kinia lepiej

Chwilo trwaj!Moje dziecię znowu poszło spać wcześnie,dziś o 19:-) a ja poszłam chwasty wyrywać,słoneczko jeszcze było,cudny wieczór,1,5h mi to zajęło i jestem przyjemnie zmęczona;-).Dobrze mi się będzie spało.Ciekawe czy to jej wczesne zasypianie to przejściowy stan;-)

Milenka właśnie z Pepti jest dokładnie to samo, nawet ceny podobne. Zwykły pediatra nie wypisze już recepty bo skończyła rok. Alergolog (zaliczyłam dwóch + gastrolog) robi problemy typu, ma nie jeść tyle mleka, czemu nie je innych rzeczy, a już hitem jest stwierdzenie, że rodzice kłamią, że dziecko się źle czuje... to nie jest na moje nerwy. I to prywatnie. I ja kłamię, oczywiście, bo mam ochotę od roku pakować w moje dziecko pseudo śmierdzące mleko. Ręce opadają. Czytałam na necie i generalnie kupa rodziców ma ten sam problem jak dziecko rok skończy..

A z pozytywów to młoda nauczyła się dziś dmuchać, żeby bańki mydlane się robiły.

EDYSIEK w ciagu dnia nie mam jak tego zrobić bo jednak mała mniej krzyczy ale i tak absorbujaca,drzemkę ma jedną to gotuje w tedy,dlatego skorzystałam z okazji dzisiaj bo już fatalnie było.Mój mąż za to w tym czasie siedział na leżaku i ksiazkę czytał;-)

KATJUSZKA no tak,w sytuacji kiedy dziecko je obiad dwudaniowy,deser,owoce to nie problem zostawić np 1-2butlę na dobę ale jak K je głównie mleko to spory kłopot.

Ja pewnie niedługo też będę nadrabiać wszystko wieczorem.
Dzisiaj wyjątkowo siedzę, oglądam film i piję drinka :-p, bo ciężki dzień za mną. I to sama, bo mąż na ryby pojechał.

reklama
Ja tylko na jednego drinka mogę sobie pozwolić skoro mojego męża nie ma. No żeby nie było to w razie czego teściowa jeszcze jest.

A tak na pocieszenie dla wszystkich. Widziałyście, że dzisiaj pełnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry