• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madziolina - gratulacje.

O ile nocka super to poranek zaczął sie fantastycznie [emoji16], F po otwarciu szafki z uporem maniaka próbował nią trzaskać, oczywiście z drugą ręką w środku. Ratując go przed przytrzasnieciem palców włożyłam swoje .... Kciuk mam spuchnięty na diabli, paznokieć siny... Teraz to tylko sie modlić żeby nie schodził bo raz juz to przechodziłam i podziękuje.

U nas ma być 32 stopnie przy tej wilgotności powietrza, juz jest "wesoło"[emoji15]. Będziemy siedzieć w kuchni na płytkach hehe chociaż kuchnia od rana bardzo źle mi sie kojarzy [emoji29]

Ostatnia edycja:
Witam :)
Nocka hmm H kilka pobudek z płaczem i paluszkami w buzi - pewnie jeszcze jakaś zębina daje o sobie znać dostał ibuprofen i zasnął do 4:30 na mleko i później do 7 spał. Jeszcze K urządzał mamusi pobudki kasłał tak że pewnie pół bloku słyszało a rano koncertowaliśmy wszyscy :-D

Żeby miło zacząć dzień rano przy śniadaniu miałam niezapowiedzianą wizytę teściów :confused2: ale jak tylko zjadłam ubrałam chłopaków i wybyliśmy na miasto przy czym powiedziałam że mogli przecież zadzwonić czy planów nie mamy a tak to dowidzenia :-p
Nie dawno wróciłam, H śpi i mam chwilę dla siebie :-) zamówiłam H opalacze (rampersy) w smyku rozm 92 i mam nadzieję że będą dobre bo większych nie było a na upał to jest wygodne dla bąbla.

Hejka:)

Zrobiłam dzis zakupy na cały tydzień bo jak to bywa to nie sypie sie jedna rzecz tylko wiecej. Auto jak sie okazalo mialo rozrusznik do dupy juz ale zeby nie bylo wesolo po naprawie rozrusznika okazalo sie ze jakies kable tez sa do roboty bo samochod nadal nie jezdzi. Oczywiscie auto musimy pozyczac a ja tego tak nie lubie:/

Ancona teściów masz okropnych:/ Jak można kogoś nachodzić z rana samego:/

U nas się już zrobiło gorąco i nie wyobrazam sobie weekendu przy prognozach ponad 30 stopniowych:( Zaraz poczytam o alergii na Słońce bo już dziś znów zaczelam kichac:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry