• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madzik wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)
Aż mnie wzgrygnęło jak wyobraziłam sobie tego rozpaćkanego ślimaka w łapkach E :baffled: może zostanie weterynarzem i chciała sprawdzić jak się sprawy mają od środka :-D

Madzik - najlepszego :-D
Mi też ciężko się czyta o pulpie ze ślimaka, a co dopiero mieć to na żywo. Moi na szczęście jeszcze nie polują ;-)

Kroczek - ja bym obstawiała jagody lub bób + zęby. W każdym razie jeśli K. choć trochę pije to też bym się wytrzymała z lekarzami.

Rila - trzymam kciuki za spokojny wypoczynek. I zazdroszczę tych dwóch dodatkowych osób (może pożyczysz ;-)?)

U mnie na plener brak szans, dzień spędziliśmy w domu na sprzątaniu po malowaniu. Dobrze, że w jednym pomieszczeniu jest klima, bo chyba bym padła. Dopiero po 19 wybralam się na zakupy, a i to było dla mnie za gorąco. Zazdroszczę basenów.

Witam i ja. Unas w cieniu 30 stopni, a co bedzie w poludnie lepiej nie myslec.
Skromnie pochwale sie, ze ja tez z 4 lipca;-) Mąż zrobił mi niespodzianke i zaprosił całą swoja rodzine. Imprezka trwała do 2, wiec dzis nieprzytomna jestem.....

Hejka:)

Ledwo oddycham. Dziękuję wszystkim za rady:) Byliśmy jednak na IP bo K dostał w nocy dosyć wysokiej temperatury. Ogólnie pediatra była bardzo niesympatyczna żeby nie napisać chamska. Stwierdziła że ślyzowate kupy i temperatura to z przegrzania:/ Ale zanim to ogłosiła to nieomieszkała z pretensją stwierdzić, że jacy my rodzice jesteśmy durni że przychodzimy z gorączką i kupkami w taki upał. Przeciez to takie oczywiste. Mowila ogolem bo juz tyle rodzicow dzis do niej z takimi objawami przyszlo. Wg mnie byla bardzo niekompetentna bo osluchala go w 2 sekundy doslownie. Zajrzala do gardla i po wygloszeniu moralow zapisala elektrolity, acido baby, dietke i duzo wody.
Ogolnie siedzimy w domu bo na dworze nie da sie oddychac. W domu mam wentylatory przy suficie w kazdym pomieszczeniu wiec jest przyjemnie.

Madzikm brrrr ślimak w buzi feeee. Dobrze ze szybko zareagowalas:)

Wszystkim solenizantom utajonym i nie wszystkiego najlepszego:)

Truskawkowa - :-D wszystkiego najlepszego! Niech Ci się spełnią najskrytsze marzenia!

Kroczku - normalnie ręce opadają. Jeśli ktoś nie ma ochoty oglądać dziennie 30 pacjentów z tymi samymi objawami po dlaczego został lekarzem? Przecież logicznym jest, że rodzice martwią się o swoje dzieci, a przy tych upałach ważne jest, żeby lekarz nie ignorował małych pacjentów bo może przegapić poważniejsze schorzenie niż tylko biegunka:no:

Dla wszystkich którym dziś humory nie dopisują

IMG_20150703_195338964.jpg

Załączniki

• IMG_20150703_195338964.jpg
    IMG_20150703_195338964.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 48
Madzikm, Truskawkowa wszystkiego najlepszego :)

Madzikm to Emma testerka ;) moja ślimakami rzuca, a pełno ich w piaskownicy mamy.
Śliczną masz córcie :)

Kroczku nie napiszę o lekarce, bo same niecenzuralne słowa mi się cisną. Jak dla mnie nie powinna być pediatrą. Głupia baba!

Madzikm - wróżę Emmie karierę modelki [emoji106]

Kroczek - tez sie powstrzymam od komentarzy na temat lekarki. Poszłaś do lekarza bo Ci sie w domu nudziło ot taka rozrywka. Co oni sobie myślą - po to mają dyżury. Szkoda gadać [emoji15]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry