• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
U mnie znowu grzeje. Znowu, bo do południa mieliśmy trochę wytchnienia, bo lało i potem było całkiem znośnie.
Ja czekam na brata i bratową. Nikogo się nie spodziewałam, ale kupili samochód i chcą pokazać. Dobrze, że ciasto mam :tak:

Madzik mąż ma urodzinki 4 lipca. Dla Ciebie wszystkiego co najlepsze. Mnóstwa uśmiechów od córci i zadowolenia z męża ;-)
Co do zbieractwa to doskonale Cię rozumiem, ja też muszę pilnować co moja do paszczy bierze. Już próbowała zjeść pająka :baffled:

Truskawkowa 100 lat :-)

Rila super, że chłopcy się zaaklimatyzowali.

Kroczek a to się wredny babsztyl trafił.

reklama
Kroczku no to trafiłaś na lekarza brak słów :eek:

Truskawkowa 100lat :-)

Madzik taki rozchichany szkrab każdego rozweseli :-)

Mika hmm a F na takiego aniołka wygląda hehe

Mały dzisiaj miał dwie drzemki po prawie trzy godziny a kupki zrobił dwie takie że jak zdejmowałam pampka to bałam się żeby nie rozlać :szok: ale po doświadczeniu Kroczka wiem że to od pogody ;-).
Ogólnie chłopcy przestawili się na tryb wakacyjny i późno chodzą spać za to rano dłużej śpią :-D

Witajcie poniedziałkowo.

Cisza taka [emoji33]

Dzisiaj ja stawiam kawę - odmeldowywać się prosze [emoji6]

Nocka cała przespana, pobudka po 6 i flacha w trybie natychmiastowym.

Ancona - taaaaa aniołek z rogami chyba [emoji56][emoji48]. A jak Wy sie czujecie ?

Kroczek - jak K ? Wraca do normy ?

Agunia - skończyłaś te delegacje ?

Truskawkowa - o której zasnął po pobudce ?

Marcia - halo halo gdzie jestes ?

Rila - jak dalsze urlopowanie ?

Edysiek - Ty pewnie dzisiaj na drugą zmianę ?

DJMka - a u Was jak nocka ?

Ostatnia edycja:
Mika poproszę kawy. Duuużo kawy. Miałam okropną noc. Julek przespał ją calutką bez najmniejszego sapnięcia. Za to mąż chrapał niemiłosiernie, rzucał się, wpychał na moją połowę łóżka i co chwilę ciągał mnie po łóżku, bo mu się śniło, że jestem Julkiem i spadam z łóżka. No i nic na niego nie działało, nawet moje nerwowe i dosyć silne kopy w piszczele :wściekła/y:

Madzikm Emma zapewnia Ci niezapomniane przeżycia :-)

Oczywiście solenizantkom przesyłam spóźnione życzenia.

Kroczek, ale dostałaś diagnozę :szok:

Rila jak dalsze wczasowanie?

Ancona jak się czujecie?

Halo halo jestem i ja:)

Z K w sumie to nie wiem jak jest. Wczoraj siedzieliśmy cały dzień w domu i wyszedł tylko po 17 do wieczora. Kupki nadal takie rzadkawe ale sporadycznie a nawet po kalafiorku były bardziej tresciwe. Za to nie wiem skąd pojawila mu się na jednej stronie ciała drobna, czerwona wysypka. Normalnie pomyślałabym że to trzydniówka ale nr 2 nadal lejące a wysypka jakby schodzi:/ Może od Słońca?

Agunia mój m jak mnie wkurzy chrapaniem to go wyrzucam do innego pokoju:) Wspólczuję nocy bo wiem jak to wkurza:)

Mika mój K od upału i siedzenia w domu też mnie wkurza.

Ancona oby naszym chłopakom szybko przeszło:)

reklama
Mika nocka znośna. Jakieś marudzenie, ale bez wrzasków.
Ostatnie dni Młoda chodzi spać wedle własnego widzi mi się. I tak dziś zasnęła sama na naszym łóżku o 12.20 po zmianie pieluchy :) pewnie pośpi z godzinę. Wygląda na to, że jedna drzemka jej sprzyja.

U mnie właśnie pada, słabo, ale zawsze coś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry