• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AguniaGR u nas ogórki też są hitem :) widzę, że kwietniowe pociechy mają podobne upodobania. Mój K też ciągle coś ma w buzi a przebywanie na działce jest superanckie tyllo Mama ciagle coś zabiera :) Też się zrobił bardzo przytulasny. I zaczyna się interesować maskotką do spania :)
Nocka fajnie tylko zostało nam nocne nodstawienie cyca i to jest ogromną rozpoczą.

reklama
U nas też pogoda paskudna więc to plus zęby dają niesamowicie marudnego O... przechwaliłam go chyba :/ dzisiaj zaliczyłam wszystkie obuwnicze w mojej "metropolii" żeby kupić mu kalosze i NIE MA. Ostatnią deską ratunku jest tesco, więc jak wstanie to podjedziemy, to chociaż po podwórku pochodzi spokojnie, bo ciężko przekonać 15 miesięcznego kawalera do spacerowania po kostce skoro w trawie, piaskownicy i grządkach jest tak wspaniale...
PS. Mój majster udał się na wczasy. Oczywiście poinformował nas o tym, jak mu się chyba telefon czerwony zrobił od nieodebranych połączeń i smsów... Wraca w środę i w tym tygodniu "naaaapeeeewno skończy". Słyszę to od maja...:wściekła/y:

Hej dziewczyny gdzie się podziewacie? Wątek nam umrze jak tak dalej bedzie:-(

Mika i jak udało się wyjsc na spacer?

Agunia super że wypoczęlaś:) A z czym tatus sobie nie radził?

Viltutti a to Ci dopiero "sprytny" majster:no: Uwielbiam takich ludzi. Nic tylko zapłacic tyle na ile sie staraja.
Edysiek, Ancona, Milenka, Marcia do raportu:)

Kroczek - udało sie na szczęście bo kota w główkę moje dziecko dostawało.

Dodatkowo "matka Polka" doznała luksusu w dniu dzisiejszym [emoji38] ponieważ M wrócił z pracy o 16 i zaliczyłam fryzjera bo zarośnięta byłam jak dzika świnia [emoji12] i samotnie bez wózka u nogi polatałam sobie po sklepach. W sumie nic szczególnego nie kupiłam ale humor mi wrócił [emoji41]

A u O. od wczorajszego wieczora gorączka :/ żadnych innych objawów tylko to, więc obstawiam że zęby. A tak fajnie było, a teraz dostaję gęsiej skórki na myśl o tym jak przetrwamy ten dzień

Dołączę do porannych skowronków. Moje dziecko obudziło się o 4.30 i darło pyska jak opętane. No i durna matka dopiero o 5.30, jak już podała mu leki przeciwbólowe, domyśliła się, że może dziecię chce jeść:baffled: Do tej pory uwierzyć nie mogę, że mój niejadek zrobił nocną awanturę, bo był głodny :szok:

Agunia to nie nocna awantura, tylko awantura o świcie ;) nie chciał dnia marnować. Moja w miarę fajnie spała. Za to w dzień nadrabia.

Viltutti oby spokojny dzień przed Tobą był ;)

Mika czasem tak nie wiele trzeba do szczęścia ;)

reklama
Milenka i Marcia rzeczywiście zaginęły :-(
U nas pogoda do bani i humor podobnie. Chłopcy trochę lepiej ale katar nadal jest.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry