• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja też się witam.
Viltutti - u nas najpierw O. miała gorączkę, przeszła po jednym dniu, został tylko lekki katar. Teraz w nocy M. był rozpalony, ale wydaje się, że już jest ok. Za to mi się zaczyna coś na kształt anginy :-| Chyba wolalabym mieć przez jedną noc gorączkę ;-) mam nadzieję, że u Ciebie tez tak szybko to minie.
Agunia - to Ci się Julek odmienił :-D
Mika - ale szaleństwo :-D

U mnie mini "urlop", bo wieczorem jadę na kilka dni z dziećmi do rodziców, ale że będę w sumie sama na dwójkę, to na wielki odpoczynek nie liczę..

reklama
Dzień Doberek:)

U nas dzis pogoda do bani. Młody juz spi a ja chwilke odpoczne i biore sie za obiad.

Mika szaleństwo:-D

Zuzanka zdrówka

Agunia to Cie syn zaskoczyl:)

Ja za dwa tygodnie jade na tydzien z rodzicami do mojej babci ale znajac K i to ze nie widzi za czesto dziadkow to nie wiem czy sie uwolnie na chwilke od Niego :)

Jestem i ja :)

Viltutti tak to niestety z tymi zębami jest oby szybko wyszły i O znowu będzie grzeczniutki :tak:

Agunia to Ci synuś zrobił psikusa ;-)

Kroczek K może chwilę będzie przy Tobie ale na pewno się rozkręci i sobie odpoczniesz :)

Mika nawet chwila samotności na mieście działa kojąco ;-) i odrazu człowiek czuje się lepiej :-D

H też ostatnio dwa razy budzi się na jedzenie z takim wrzaskiem że muszę brać go na ręce i z nim idę mleko robić. Dalej psoci rozwala włazi wszędzie a ja się wydzieram bo już nie mam siły za nim biegać.
Dzisiaj jak spał to chociaż śmieci wyniosłam i poprasowałam ale już wstał i kombinuje :crazy:

Hej
Melduję się
Wczoraj przestało padać więc siedziałam z młodą ile tylko wlezie na zewnątrz
Dziś...tfu tfu na razie też sucho, choć jakieś chmury zaczynają się zbierać:crazy:
Mogę zaginąć na dwa, trzy dni bo od jutra praca.

E ma od paru dni nos przytkany, czekałam czy coś się z tego rozwinie ale winę chyba ponosi przebijająca się górna, prawa trójka. Przy jedynkach też jej nos zatykało.
W ten sposób ilość zębów wzrosła do czternastu. Jeszcze dwie trójki i piątki i na jakiś czas mamy komplet uzębienia:tak:

Agunia - bo ja to zawsze powtarzam, że dzieci powinny się rodzić z pstryczkiem, żeby od czasu do czasu rodzic mógł je wyłączyć i z mini wyświetlaczem żeby wiadomo było o co im chodzi jak drą mordkę o ni cholery nie wiadomo co takiemu po głowie chodzi;-)

Ja wyrobić się nie mogę. Dzisiaj robiłam rybę w occie w słoiki. Już się boję co to będzie jak się przetwory zaczną :baffled: Tyle dobrze, że od piątku zaczynam urlop.
Moja dzisiaj przed kąpielą tak się darła, że nie mogłam jej uspokoić. Nie wiem dlaczego, wyglądało to na rodzaj buntu a darła się z 15 minut.
O ile ja bym dała, żeby to moje dziecko powiedziało już o co jej chodzi :tak:

Edysiek, a ile ja bym dała, żeby moja objaśniła, o co jej chodzi. Dziś mi tak umiliła dzień, że już o 12 miałam chęć usiąść i płakać. Zaczęła się drzeć i jak tylko się odwracałam ignorując ją, ta zaczynała tupać nogami i machać rękoma jak opętana, drąc się przy tym niemiłosiernie.
Jestem wykończona dzisiejszym dniem.

Madzikm zgadzam się, co do pstryczka. Taka opcja byłaby wymarzona. ;)

Jestem dziewczynki,przepraszam za brak odzewu,widzę że kilka razy byłam wywoływana,miło że ktoś o mnie pamięta;-)
Dziś tylko o Sobie bo jakoś nie mogę wejść w rytm z powrotem na bb,kilka dni nas nie było a potem w domu wichura spowodowała awarie na wiosce i 3dni neta i tv nie mieliśmy.Ja generalnie nastrój do d... więc też jakoś checi na pisanie brak.Generalnie wszystko ok,poza tym ze moja od 3dni jest okropna,dziś nie spała w dzień nawet minuty a na noc o 21 dopiero udało mi się ją uspać.Nie wiem co jest grane ale wpada w taki szał jak opętana,wczoraj złąpała zabawkę i waliła nią o podłoge z krzykiem jakby diabeł w nią wszedł,wiła się i rzucała:szok:

Oooo Milenka jesteś:-D Super a teraz wejdź na :ninja2: to może nie będziesz czuła się osamotniona w awanturach M:)

Edysiek na pewno sobie poradzisz i z przetworami:) Ja do przetworów mam dwie lewe ręce:sorry: Nigdy mi nie wychodzą:no:

Madzikm ja też bym chciała mieć przy dziecku taki magiczny guziczek i translator płaczu:tak:

Śmieszne to ale zawsze człowiek na coś czeka:) Najpierw na pierwszy uśmiech, siedzenie samodzielne, kroczek itp a w końcu na pierwsze zdanie:tak: tylko czasami potem człowiek czeka na to aż dziecko zamilknie jeśli mu się gaduła trafi:-D

reklama
Madzikm pstryczek byłby mile widziany :tak:

Mój też ostatnio drze się jak opętany i to zawsze po pobudce w ciągu dnia. Trwa to od 30 do 45 minut, i tak niemal codziennie. Kota idzie dostać

Milenka no nareszcie się pokazałaś :-)

Edysiek ja właśnie siedzę nad słoikami z malinami i czarnymi porzeczkami i zastanawiam się po co mi to było, bo końca roboty nie widać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry