• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Przepraszam, ze ten filmik tak bez komentarza ale z tableta wstawiałam...

Marcia, rozumiem, naprawdę wiem jak to jest kiedy nie ma ratunku. Dokładnie 2 lata temu mój śp. Tato przeszedł pod opiekę paliatywną. W marcu miną dwa lata od Jego śmierci.
Adela, podziwiam wszystkich mieszkających z rodzinami. Nie ważne czy to mama, tata teściowa, brat. Powodzenia życzę Twojemu mężowi. I obyście mieli szanse mieszkać zupełnie sami....
Madziolina to my razem ten cukier będziemy badały :-)
Kroczek. Jak wszystkie to jakiś nerwoból pewnie...

Ne wiem ktory czy wszystkie ale cala prawa strona:( Mam kilka ubytkow jeszcze sprzed ciazy i obawiam sie ze moga sie wlasnie odezwac a chcialabym na razie nie robic zebow bo wiem ze dziury sa duze i bede potrzebowala znieczulenia

Ja tez Madziolinka po 10 musze zrobic glukoze a ciastka wcinam jak nie wiem:))

ja mam 14.01 wizyte u ginki i juz musza byc wyniki, wiec ok 10.01 musze zrobic, boje sie, ale damy rade!
Ale ja przed ciaza nie jadlam prawie wogole slodyczy, a teraz to bym mogla jesc na okraglo... no mam nadzieje na dobre wyniki!

kroczek_k ból zębów to niefajnie, ale jak masz dziury to lepiej zaleczyć bo jeszcze jakiś stan zapalny się przyplącze. Ja byłam tak z miesiąc temu i miałam górną dwójkę. Dostałam znieczulenie tyle, że 1/3 dawki i takie bez adrenaliny. Gdyby bolało dentystka by dołożyła, ale było znośnie i wolałam żeby nie dokładać, ze względu na malucha. Z tego wszystkiego najbardziej niekomfortowe było leżenie na plecach, plus podniesienie z tej pozycji powolne żeby mi się w głowie nie zakręciło -troszkę "upierdiwe" i tyle. Ja tam mojej dentystce ufam i ona mówi żeby leczyć/kontrolować zęby w ciąży. Po ciąży tez mam się zaraz zgłosić co by zobaczyć co i jak:-):-)

AAa no i ja mam jeszcze jeden taki ząb z super dużą dziurą - do niego dostałam wypełnienie tymczasowe i po ciąży zabieramy się do niego!
Także głowa do góry i jak mozesz to umów się gdzieś na wizytę:tak: trzymam kciuki żeby przestało boleć!

Hej Dziewczyny ;)
przed świętami byłam na badaniu dot krzywej cukrowej- normalnie mam parcie na ogorki kiszone a przed tym badaniem wciągałam wszytsko to co słodkie!
Wyniki są ok więc bez zmartwień ;)
pozdrawiam

reklama
witam poświątecznie :)

nadrobiłam wszystko, ale dużo tego było :)

Moje drogie, zaciskać nogi i nikt nie rodzi wcześniej niż marzec/kwiecień!!! oszczędzajcie się, choć wiem, że przy dziecku to takie łatwe nie jest, a przy większej ilości pociech tym bardziej.

Życzę wam, by te wszystkie małe i większe problemy w nowym roku się wyprostowały i same dobre wieści tylko były :)

Ja nie zaglądałam, bo mąż w domu, to zajmował się synkiem, a ja spałam i się leniłam :) Też brzuch mi się stawia, najgorzej jak przejdę jakiś mały kawałek. Staram się odpoczywać, ale wiemy jak to jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry