madziolina_p
Fanka BB :)
hehe Agunia no napewno!
Jejku ja mam jutro glukoze- booooje sie!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wróciłam z pierwszych zajęć ze szkoły rodzenia i jestem zachwycona położną,która je prowadzisuper kobieta.
Oczywiście drastycznie zaniżyłam średnią wiekumoże jedna albo dwie były przed trzydziestką.
Mi się na już samo płacze jak sobie pomyślę ile będę musiała się naużerać z teściową, która wszystko będzie widziała inaczej niż ja i do tego jest strasznie foszasta i obrażalska... a mieszkamy razem. Więc to nie jest dobra pomocAle przeczytałam większość sensownych książek na temat pielęgnacji, oglądam masę poradników na yt no i ogólnie fora, artykuły itp, więc nie sądzę że szkoła rodzenia wniesie dużo nowych informacji.
Oj... jakoś to będzie.
i się we wszystko wtrąca, już powoli zaczyna pouczać- a po co wam sterylizator skoro jest wrzątek, a po co wam to skoro kiedyś nie było itp... 
Ja też współczuje i wiem co czujesz to samo mam w domu...największa pomyłka jaką mogłam zrobić to przeprowadzić się do tesciów.moglismy dalej wynajmowac mieszkanie i miec spokoj.Najlepiej wpuscic jednym uchem drugim wypuscic bo inaczej w wariatkowie mozna wyladowac.... Jesteśmy w koncu kobietami i damy sobie rade, jak nie my to kto,kazdaz nas ma swoj instynkt i najlepiej wie,bedzie wiedzial co dla naszego dzieciątka najlepsze..
A ja mam kolejną 13.01)
hehe Agunia no napewno!
Jak ja siedzialam u rodzicow a maz robil remont generalny to szwagierka moja z tesciowa i ciotka pomagaly mu sprzatac i go dokarmialy