kamireszel witaj - będziemy miały podobną różnicę wieku u maluszków 
ja mam zgagę, maluch leniwy pojedyncze kopniaki strzela i mąż się z dzieckiem nie mogą załapać.
A jutro wylosowałam pasowanie na przedszkolaka, żeby koleżance pomóc z nakręceniem bo ona z maluszkiem na ręku będzie
GoGa_ ja póki co bez tych bóli ale dziewczyny coś wspominały wcześniej...
ja mam zgagę, maluch leniwy pojedyncze kopniaki strzela i mąż się z dzieckiem nie mogą załapać.
A jutro wylosowałam pasowanie na przedszkolaka, żeby koleżance pomóc z nakręceniem bo ona z maluszkiem na ręku będzie
GoGa_ ja póki co bez tych bóli ale dziewczyny coś wspominały wcześniej...

. Ruchy maleństwa poczułam wyjątkowo szybko bo w 14tc. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział mi, że należę do rekordzistek pod tym względem, ale to głównie przez to, że jestem bardzo szczupła no i 2 dziecko szybciej się odczuwa. Przez te wszystkie choróbska wyniki robiłam z opóźnieniem.....14.11 okazało się że mam złe wyniki z toksoplazmozy. IGM 3,98 dodatni i IGG 142,6. Tego samego dnia gin. robił mi USG i powiedział, że z małą wsio ok. Powiedział mi, że taki wynik toxo wskazuje na przebytą chorobę ale nie wiadomo kiedy i dał mi skierowanie do lek. chorób zakaźnych by zdecydował czy podawać mi jeszcze antybiotyk czy już nie warto. Kolejnym problemem jest to, że w okolicy mamy 1 zakaźnego a kolejki..... prywatnie nie przyjmuje. Jak usłyszałam termin sierpień 2014 to mi się słabo zrobiło. Zaczęłam błagać o wizytę, tłumaczyć o co chodzi to udało się zarejestrować na 28.11.2013. Kupa czasu jeszcze....a każdy dzień to dla mnie wieczność. Boję się, strasznie się boję żeby nie było za późno... podpowiedzcie mi coś dziewczyny.... może któraś z Was coś więcej wie na ten temat...aaa zapomniałabym dodać, że nie mam pojęcia kiedy mogłam to cholerstwo przechodzić....zwierząt nie mamy bo jestem alergikiem...także styczności z kotem 0 chyba, że sąsiadów na podwórku
podpowiedzcie coś PROOOOSZĘ