reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hej dziewczyny nocka nie najlepsza u mnie była . Powód zbyt długie leżenie na jednym boku powoduję lekkie bóle w kroczu tak jakby ciągnięcie i jak dłużej chodzę to też tak jakby ścięgna wy też tak macie czy to ze mną coś nie tak jest?
W poniedziałek mam wizytę i już nie mogę się do czekać.
A wam jak mija wtorkowy wieczorek ?

Matko Dagmar co za przerażający filmik ! Aaaaaa

W końcu Was doczytałam :)

Ale już nie wiem co której odpisać bo Kuba wisi mi na szyi i marudzi a to przez to nieszczęsne przeziębienie (mnie też już powoli bierze).

Dużo zdrówka dla chorujących dzieciaczków!

Truskawkowa ja bym chyba wymiękła albo szybciej oszalała gdyby mój mały tak wył cały dzień. Szacuneczek dla Ciebie! :-)

Viltutti nie wiem czy to na tym wątku czy na innym ale stado murzynów mnie powaliło prawie pękłam ze śmiechu aż dzidziuś zaczął podskakiwać i lepper tez był niezły :-D:-D:-D:-D

Moja pralka po dzisiejszym dniu mnie znienawidzi :-D pięć razy ją nastawiałam i jak to wyschnie to jutro czeka ją kolejny praniowy maraton a rzeczy jest przynajmniej na kolejne pięć prań :-D:-D

Ostatnia edycja:
N kurcze fraki uduszę kiedyś tego mojego sierściucha:/ Tyle co był kąpany a wytarzał się w czymś i śmierdzi:no::wściekła/y:

Skad my to znamy
:-D:-D
Siersciuchy to uwielbiają. Do dzis nie zapomne jak wyszłam z Forrestem na spacer przed pracą na pobliskie łąki, biega sobie i skacze w trawie nagle mi zniknął , podbiegam w miejsce gdzie go widziałam a tam co, cudna blotnista kałuza w ktorej moj sierciuch sie tarza zachwycony. Miałam poł godziny do wyjscia do pracy, leciałam do domu ciagnąc za sobą opierajace sie zwierze coby go przed praca przeprac jeszcze. Spi z nami i wszelkie kanapy ma dostepne wiec nie bylo opcji go tak zostawic. Zrobilam sobie zdjecie jak go dolapalam i wklejam
1.jpg

Pingwina jeszcze nie, ale jestem już blisko hahahaha;-)

Mnie w pracy dzis kolezanka powiedzial ze zaczynam sie kolysac jak pingwin:szok::szok: A myslałam ze normalnie ide:-D

Akana... Ty już lepiej nic nie mów o bólu szeroko rozumianego krocza... mnie oboli jakoś od miesiąca, ale dzisiaj to normalnie jakbym mnie stado murzynów dopadło i zbałamuciło... dosłownie wszystko co się da, to mnie tam boli i ciągnie... jeżeli to efekt rozszerzania się miednicy przed porodem, to młody powinien ze mnie wylecieć przy kichnięciu...:cool:

Viltutti - jako ze ty chyba masz miec cesarke to jak sie z Toba zamienie. Odam Ci moja bezbolesna i bez
naciagowa ciaze, a ty mnie dasz swoje poszerzone areały, pojde sobie na porodowke, kichne i bedzie po sprawie:-D

Anegdotka związana ze stwierdzeniem podobnym do powyższego: mówię do męża:
- A wiesz, że Lepper popełnił samobójstwo, powiesił się?
Na co mój ślubny przytomnie zapytał:
- Ale przeżył?

:-D:-D:-D

Mam pytanie czy wam tez czasami tak rece dretwieja jak np ja trzymam tel dluzej.. albo jak leze na prawym boku podpierajac sie reka pod glowa.. to normalnei takie mroweczki czuje czasami...

Mnie dretwieja, to dosc normalne w ciazy - ma zwiazek z iloscia wody zatrzymywanej w organizmie:tak:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    92,8 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Ktoras z dziewczyna pisala ze jej dzisiaj strasznie duszno bylo. Ja tez caly wieczor jakos dziwnie sie czuje. Czuje jakbym miala jakis wielki ucisk na wszystkie narzady wewnetrzne, na pluca i brzuch. Straszniejsze mi ciezko a przy tym duszno i slabo. Nie wiem co to. Ale leze juz w lozku i ledvwo zyje. Do tego meza zaczyna chyba jakas biegunka meczyc!! Mam nadzieje ze to nie wirus, bo mnie przy tym wszystkim tez jakos niedobrze.

Mnie na szczescie spojenie i wiezadla w tej ciazy bola tylko czasami, jak za dlugo leze w jednej pozycji, ale po jakims wysilku.

Nie pamietam co wiecej pisalyscie. Ale padam i oczy mi sie juz zamykaja. Dobrej nocy!

Skad my to znamy
:-D:-D
Siersciuchy to uwielbiają. Do dzis nie zapomne jak wyszłam z Forrestem na spacer przed pracą na pobliskie łąki, biega sobie i skacze w trawie nagle mi zniknął , podbiegam w miejsce gdzie go widziałam a tam co, cudna blotnista kałuza w ktorej moj sierciuch sie tarza zachwycony. Miałam poł godziny do wyjscia do pracy, leciałam do domu ciagnąc za sobą opierajace sie zwierze coby go przed praca przeprac jeszcze. Spi z nami i wszelkie kanapy ma dostepne wiec nie bylo opcji go tak zostawic. Zrobilam sobie zdjecie jak go dolapalam i wklejam
Zobacz załącznik 606738

Mnie w pracy dzis kolezanka powiedzial ze zaczynam sie kolysac jak pingwin:szok::szok: A myslałam ze normalnie ide:-D

Viltutti - jako ze ty chyba masz miec cesarke to jak sie z Toba zamienie. Odam Ci moja bezbolesna i bez
naciagowa ciaze, a ty mnie dasz swoje poszerzone areały, pojde sobie na porodowke, kichne i bedzie po sprawie:-D

:-D:-D:-D

Mnie dretwieja, to dosc normalne w ciazy - ma zwiazek z iloscia wody zatrzymywanej w organizmie:tak:

ale on mało błotny na tej fotce :D

reklama
Ktoras z dziewczyna pisala ze jej dzisiaj strasznie duszno bylo. Ja tez caly wieczor jakos dziwnie sie czuje. Czuje jakbym miala jakis wielki ucisk na wszystkie narzady wewnetrzne, na pluca i brzuch. Straszniejsze mi ciezko a przy tym duszno i slabo. Nie wiem co to. Ale leze juz w lozku i ledvwo zyje. Do tego meza zaczyna chyba jakas biegunka meczyc!! Mam nadzieje ze to nie wirus, bo mnie przy tym wszystkim tez jakos niedobrze.

Mnie na szczescie spojenie i wiezadla w tej ciazy bola tylko czasami, jak za dlugo leze w jednej pozycji, ale po jakims wysilku.

Nie pamietam co wiecej pisalyscie. Ale padam i oczy mi sie juz zamykaja. Dobrej nocy!

ja pisałam- niestety dalej duszno :/

Do góry