Matkooo zostawić was na parę godzin i nadrobić nie można
Sylwunia dużo pij i będzie dobrze!
Madzikm więc teraz korzystaj z wolnego ile się da bo nie długo będzie maluszek i po odpoczynku ;-)
Patusia mąż niech nie będzie taki mądry jeszcze jemu się będzie chciało a tobie nie i wtedy zobaczy jak to fajnie
Evelinka taką szwagierkę to gołymi rękami bym udusiła, zamiast Ci pomóc to hotel sobie znalazła. Męża wyślij na poważną rozmowę i niech się dziewczyna ogarnie..
Rila super że samopoczucie lepsze :-)
Dagmar ja kiedyś miałam maść i czopki Procto-hemolan (tak to się chyba nazywało)
Marcia fajnie że w końcu coś się ruszyło z kredytem

trzymam kciuki żeby wyszło tak jak sobie zaplanowaliście!
Ja miałam dzisiaj takiego lenia że jednak zrobiłam dwa prania, poprasowałam całą stertę ubrań (nie włożę do szafy jak nie poprasuję, choćby miesiąc miało leżeć to ma być poprasowane) może teraz jak się mały urodzi i nie wyrobię czasowo to się to zmieni ale narazie żelazko w łapki i do dzieła ;-), zmieniłam też pościel, ogarnęłam kuchnię i na koniec wzięłam dłuuugi prysznic :-). Może dzięki temu dzisiaj nie będę się budzić i myśleć o głupotach.
Acha i zauważyłam że chyba bez nowych rozstępów się nie obejdzie

niby jeszcze nic mocno nie widać ale miejscami zwłaszcza jak młody swoje akrobacje uskutecznia to skóra jest taka mocniej różowa i napięta jakby miała wystrzelić

Wizyta u dentysty była dzisiaj wyjątkowa

moje zawsze grzeczne i cierpliwe dziecko dzisiaj jakiejś wścieklizny dostało!

Biegał po gabinecie z 5 minut zanim usiadł, jeździł na taborecie, czekał aż mu pani bajki włączy żeby w ogóle pyszczek otworzył, śmiał się tak że mu łzy leciały a przy drugim ząbku płakał bo pani inne wiertło wzięła i że to podobno bolało

. Na koniec wstał z fotela zadowolony, usiadł u niej przy biurku i sobie zaczął sam recepty wypisywać

pisał coś na kartkach i pieczątki stawiał. Dobrze dziewczyna młoda i cierpliwa a mnie zatkało bo pierwszy raz dał taki popis