reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Chyba mam syndrom wicia gniazda właśnie czyszcze fugi między kafelkami, umyłam szafki w kuchni pewnie dostanę ochrzan od męża no cóż ktoś to musiał zrobić

Cały czas myślę o truskawkowej czy wszystko ok

reklama
Auliya - może już tulisz maleństwo i tego Ci życzę

Kroczek - Ty niedobra :p żeby mnie starą po truskawki do sklepu gonić ....narobiłaś smakulca i trzeba iść :)
Tylko u mnie będą z ryżem :D

Niunia - Ty następna :)

A ja mam dzień częściowo domowy częściowo jeżdżony. Zaraz wychodzę z domu i na dobre będzę już po 19. Zdecydowanie po... A małż z pracy nawet po 22 bo kończy projekt i "wypuszcza" dokumenty.

Jotemka - podziwiam za aktywność. Ja mam dziś dzień leniuszka. Teraz Młodą uśpilam i nie chcę mi się wstawać - a tu pranie do nastawienia (bliskie spotkanie z błotnistą kałużą), obiad do przygotowania, prasowanie.... ech... nie chce.mi się ;-)

TruskawkowaMamba - gratulacje :-)

tmp_20140415_142431-1432566031.jpgTruskawkowaMamba Gratuluję :D

A ja pochwalę się Wam jaką mamy w Olsztynie ładną pogodę ;)
Aż chciało mi się prać, popracować dwa prania i zrobiłam obiadek. Dzisiaj pierwszy raz robiłam de volaile ;D Mam nadzieję, że wyszły ;)

Madziolina_p daj znać co lekarz powiedział na zapis z KTG

Załączniki

• tmp_20140415_142431-1432566031.jpg
    tmp_20140415_142431-1432566031.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry