Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
watrobke soli się na. talerzu zeby nie twardniala, ale to na bank wiesz Haust... Może za bardzo smazysz a powinno się dusić? poza tym swinska chyba jest trawdsza niz kurza.
Ja zawsze dusze kurza, lekko podsmazam i przykrywam, no i nigdy nie sole, dopiero przed podaniem albo juz na talerzu. A no i dodaje troche wody, ale troszke. Ja zanim nauczylam sie robic watrobke, zeby smaczna byla to trzy razy twarda jedlismy
Solę na talerzu, niby duszę, ale może faktycznie wychodzi mi smażenie A tak w ogóle to ja wieprzowiny nie lubię, więc pewnie i nawet dobrze zrobiona ta wątroba by mi nie smakowała :-) No ale kurza - pyyycha :-)
Moja tesciowa ma kupic watrobke dzisiaj to jutro będę moczyc w mleku a potem dusić z cebulką i solic na talerzu. Normalnie tak się zaslinilam, że mogę z Zola konkurować.