Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym chciała szybko wrócić do normy, ale podobno intensywny aerobik nie jest wskazany u matek karmiących. Uwielbiam etykietkę "matka karmiąca"...
Poinformowałam instruktorkę, że do końca połogu został mi tydzień, ale ona powiedziała, że nie ma problemu...teraz też bym tak chciała 

trzymam &&& aby Dominique jeszcze poczekał sobie spokojnie w macicy na powrót Tatusia! 
Mnie to zawsze motywują te laski co tam ćwiczą, bo to jednak inaczej w grupie niż samemu w domu gdzie w każdym momencie można sobie przerwę zrobić...o muszę kwiatki podlać - przerwa, muszę pranie nastawić - przerwa - i tak nie da rady ćwiczyć, a przynajmniej ja tak miałam 

...
POCHODZIŁAM, lekko rozmasowałam...jest cisza...Boże ale teraz to już na prawdę żarty się skończyły 

:-)
...ale jak się nasłuchałam podobnych opinii do Twoich to dzięki...i JESZCZE MAM płacić ...o nie 
Mogę się słuchać położnej ale łapy precz od mojego brzucha !!!!!!!!!!!!

Ja Celinkę urodziłam mając 24 lata, na 2 dzień po wyjściu ze szpitala gotowałam rosół i piekłam chałkę ;-)Muniuś, w każdym markecie znajdziesz taką kaszkę. Tylko patrz, że była błyskawiczna, tzn. do ugotowania w 3 minuty. Bo jak kupisz normalną, to będziesz stać i mieszać ponad 20 minut
Tylko to nie ma jakiegoś powalającego smaku - taka kaszka dla dzieci. Jak przyprawisz, tak smakuje
A z wiekiem to daj spokój
Ja rodziłam Franka mając 24 lata i nie robiłam NIC, a figura sama wróciła, wszystkie rozstępy zniknęły. A przytyłam w ciąży 18 kilo!!!
Teraz mam 27 lat i też mam zamiar wrócić do formyTyle że nad brzuchem będę musiała na pewno popracować, bo przez ostatnie 4 lata za często miał ponad 100 cm
Ale za to rozstępu nie mam teraz ani jednego. Z Anielą wyskoczył mi tylko jeden malutki z boku na biodrze, ale też zniknął.
Szybciutko wróciłam do formy, mnie nawet nacięcie nie bolało.