Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wczoraj zamówiłam sobie 75 C bo już szukałam długo a akurat mojego rozmiaru nigdzie nie było
i super, że masz już chustę...ja marzę o chuście ale może po ur. Dominisia pomyślimy jak kasa z ubezpieczenia zejdzie....
:-) oby do naszych porodów skończyli!!!
Nie martw się ale jak czujesz niepokój to może wsłuchaj się zaczepiaj brzuszek ponaciskaj i dostaniesz szybko odp.
A co do tycia...no cóż można się pilnować dbać a i tak czasem nie wiele od nas zależy... Zrzucisz kochana..
płytka paznokciowa to bardzo ważny wyznacznik Tego co dzieje się w twoim organizmie...chodzi chyba o zmianę koloru płytki czy coś...
W sumie jak to wycudowałaś??? No i powodzenia na wizycie!!!!
:-) BYLIŚMY tam w zeszłym roku na spływie kajakowym Boże ale jaja były...My kochamy mazury... A czy będziemy w tym roku ...Cóż od wielu to czynników zależy...ale to może na priva napiszę ;-)
kocham góry i mazury 

i młoda dostała się do Państwowego w mieście moich rodziców...Domiś zapewne też tam będzie za jakieś 3 lata chodził, bo tak jak wrócę za rok do pracy to potem 2 lata z moją mamusią będzie siedział...

Jakoś ostatnio dyskomfort (@) miałam, te skurcze, a dzisiaj moja mała Misia tak sie rozpychała, ze aż łzy w oczach miałam. Położyłam się i ciągle sie tam wierciła, a jak wstałam żeby ogarnąć w domu, to brzuch twardy miałam i co chwile tylko z główki dostawałam w spojenie, aż mnie w pół gięło
Taka cisza i nagłe łup z główki w to spojenie, masakra jakaś, chyba z 10 takich strzałów miałam