JOASIA - Dzięki za namiary na sprzedawcę biustonoszy...

wczoraj zamówiłam sobie 75 C bo już szukałam długo a akurat mojego rozmiaru nigdzie nie było

i super, że masz już chustę...ja marzę o chuście ale może po ur. Dominisia pomyślimy jak kasa z ubezpieczenia zejdzie....
MARCIA - Super wiadomości z wizyty. Mam nadzieję, że chociaż u Ciebie GBS- wyjdzie ujemny ... Ja już załamana jestem totalnie :-(
No i kolejny tydzień ciąży za Tobą... !!Gratki!!
KAMAA - A zamierzasz rodzić sama???Kurcze... Ja to nawet nie wiem ale na Żelaznej na pewno lewatywy nie robią a o Solcu nie pytałam

co do karmienia DUŻYCH dzieci - siostra mojego M karmi swojego 4 latka ciągle, wszystkie, od śniadanka kanapeczek, obiadu...SZOK SZOK SZOK!!! Lata za nim jak o;pętana a on ma radochę :-( MASAKRA !!!
MAMUSIASYNKA - a TA Pani w przedszkolu to pierwszy raz taki numer ze spacerem zrobiła?? Bo u nas np. dzień wcześniej uprzedzała, że jak pogoda będzie w miarę (bez deszczu, burzy śniegowej czy coś) to idą na spacer i rodzice wiedzieli... No u Was zdecydowanie brak odpowiedzialności!!
CO DO KONTROLI ...MNIE TEŻ UCIESZYŁA

:-) oby do naszych porodów skończyli!!!
Może zjedz coś słodkiego i mała da Ci czadu???? A może nabiera sił i wieczorem będzie tańczyła...

Nie martw się ale jak czujesz niepokój to może wsłuchaj się zaczepiaj brzuszek ponaciskaj i dostaniesz szybko odp.
MAMATEK - 3 LATA TEMU rodziła... ale wtedy TO BYŁ obowiązek, żaden okulista by nie wydał pozwolenia z taką wadą wzroku na poród SN!!! Ja bym na głowie stanęła a bym nie rodziła przy takie wadzie wzroku SN.... No strach!!!!

A co do tycia...no cóż można się pilnować dbać a i tak czasem nie wiele od nas zależy... Zrzucisz kochana..
MALPAWZOO - Z tego co wiem, u nóg paznokcie mogą być pomalowane nawet na kolory tęczy ale u rąk ZA NIC!!!

płytka paznokciowa to bardzo ważny wyznacznik Tego co dzieje się w twoim organizmie...chodzi chyba o zmianę koloru płytki czy coś...
No i super, ze możesz rodzić prywatnie na NFZ...

W sumie jak to wycudowałaś??? No i powodzenia na wizycie!!!!
SECRETO - ZDRÓWKA dla Ciebie!!!
EWA - Ale ładna waga Antoniego...i SUPER, ŻE możesz rodzić w wodzie...ja ciągle o tym myślę...ale przy dodatnim GBS-sie chyba gin mi całkiem zabroni
SUSI - a małą Ruś kojarzymy REWELACYJNIE

:-) BYLIŚMY tam w zeszłym roku na spływie kajakowym Boże ale jaja były...My kochamy mazury... A czy będziemy w tym roku ...Cóż od wielu to czynników zależy...ale to może na priva napiszę ;-)
MUNIUŚ - ALE FAJNA FOTA

kocham góry i mazury
MAŁAMAMA - To pochwalcie się jak już mebelki skręcone będą
MONIQA - LEŻ i odpoczywaj koniecznie...teraz to już żartów nie ma!!!
AGNIS - &&&&&&&&& ZA WIZYTĘ I koniecznie daj znaka jak po USG!!!
Ja też nie dolewałam płynu do zmiękczania tylko podwójne płukanie...ale mam kupiony jakby co...na tzw. później!!
KORECZEK - JA NIESTETY mam non stop suche dłonie, ileż kremów już używałam...no ale ja non stop coś robię w wodzie, jak nie pranie, to czyszczenie jak nie gary to co innego a RĘKAWICE...o nie ... no nie idzie... Nic nie pomaga... aktualnie smaruję czasem NIVEA balsamem...
MONISIA -&&&&&&&&&&&& ZA twoją wizytę kochana, oby było ok!!!
ALESIA - U NAS zawsze latem jest problem z wodą...jak mnie to wnerwia :-(
JAGNA - GRATULACJE 32 tyg!!!
motorhead - Ładna waga maluszka, i chyba tylko cieszyć się z braku zgagi
UFFFFF doczytałam...
U nas jest prywatne przedszkole ale mimo sumy 400 zł nas na nie nie stać było

i młoda dostała się do Państwowego w mieście moich rodziców...Domiś zapewne też tam będzie za jakieś 3 lata chodził, bo tak jak wrócę za rok do pracy to potem 2 lata z moją mamusią będzie siedział...