wronka001
Fanka BB :)
hej ja też już po wizycie jestem,wyniki badań w normie, na ktg skurcze jakieś znikome są...pozamykana szczelnie jestem ;p
tylko przeraziłam sie wagą malucha bo już jest 3500g jak tak dalej pójdzie to dojdziemy do 4 kg za te trzy tygodnie.a jeżeli chodzi o moją wage to od początku ciąży przytyłam 4kg także lekki szok że tylko tyle...
Joanna jeżeli chodzi o planowane cesarki to przynajmniej w moim szpitalu nie czekają aż sie zaczne akcja porodowa,ale słyszałam że w nie których pacjentki mają zgłosić sie na zrobienie cc w dniu terminu porodu (no chyba że sie coś wcześniej zacznie dziać)
tylko przeraziłam sie wagą malucha bo już jest 3500g jak tak dalej pójdzie to dojdziemy do 4 kg za te trzy tygodnie.a jeżeli chodzi o moją wage to od początku ciąży przytyłam 4kg także lekki szok że tylko tyle...
Joanna jeżeli chodzi o planowane cesarki to przynajmniej w moim szpitalu nie czekają aż sie zaczne akcja porodowa,ale słyszałam że w nie których pacjentki mają zgłosić sie na zrobienie cc w dniu terminu porodu (no chyba że sie coś wcześniej zacznie dziać)
jak na razie nic mnie nie boli tylko 3 razy ten śluz miałam taki na papierze. boję się że to już może na dniach być a chciałam chociaż do 1 marca wytrzymać ale może to tylko moja panika już się udziela.
Co nie zmienia faktu że pewnie ten wielki dzień nastąpi jakoś niedługo. Jutro wybieramy się do szpitala obejrzeć oddział i porozmawiać z położnymi bo jest taka możliwość.