Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam was dziewczyny kolejny raz wczesną porą i serdecznie witam nowe marcowe mamusie coraz więcej nas super spokojnych ciąż życzę:-) piszecie o swoich mężach że są tacy pomocni i wspaniali zazdroszczę wam ja niestety nie mam takiego szczęściaod początku niby kocha ale nic dla mnie nie zrobi a już na pewno jak jestem w ciąży w poprzedniej też tak było żadnej pomocy w niczym wszystko sama do końca przy porodzie to samo siedziała i patrzał jak ja cierpię i się uśmiechał i tym razem jest tak samo żadnego wsparcie pomocy jakiejkolwiek a mi jest naprawdę ciężko ogarnąć wszystko zwłaszcza że ciąża nieplanowana i trudno mi się z wszystkim oswoić choć nie przeczę że chciałam mieć małego bąbelka w domu:-) ciąże przechodzę ciężko w porównaniu z poprzednią ale on tego nie rozumie bo przecież ciąża to nie choroba co nie. przepraszam was że tak od rana piszę pesymistycznie ale jak czytam że macie takich mężów to przykro mi się robi i zazdroszczę wam dziewczyny. a jeśli chodzi o własny kąt to mieszkamy od 5 lat na wynajętym mieszkanku . pozdrawiam was i Miłego spokojnego dzionka życzę:-)
nic się nie da zrobić z takim typem faceta:-(