reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dziewczyny jeszcze raz gratulacje dla Was.
Ja byłam dziś na wizycie u gina.
Odebrałąm cytologię i wyszło, że mam I/II gr i jeszcze jakieś nagie jądra komórkowe w wymazie - dostałąm 6 globulek Sterovagu.
Lekarz powiedział, że mam się nie przejmować, bo to nic takiego.
Odebrałąm cytologię i wyszło, że mam I/II gr i jeszcze jakieś nagie jądra komórkowe w wymazie - dostałąm 6 globulek Sterovagu.
majeczka02
Fanka BB :)
To dobra wiadomość! Wezmiesz globulki i wszystko będzie na 5+:-)Dziewczyny jeszcze raz gratulacje dla Was.
magdziunia
Październikowa Mama'08
W sumie tak - wydaję mi się, że dał mi je tak na zaś.
Będzie dobrze :-)
Będzie dobrze :-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Dziewczyny, ja mam "stresa", bo mnie czeka caly komplet badan... 

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ach Gosiu - kłócia, glukoza, mocz -niezazdroszczę, ale to dla dobra Twojego i dzidzi.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Od malego mam stracha przed iglami. Nawet teraz, jak mi pobieraja krew patrze w inna strone (BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR)
Tato zawsze wspomina, ze raz jak wzial mnie na szczepionke, to tak wrzeszczalam, plakalam i uczepilam sie nogi od stolu, i nie chcialam sie podobno uspokoic, a ta "szczepionka" byla tylko do ... wypicia
Wierzcie mi, ze ja to pamietam... i wciaz mam opory 
Tato zawsze wspomina, ze raz jak wzial mnie na szczepionke, to tak wrzeszczalam, plakalam i uczepilam sie nogi od stolu, i nie chcialam sie podobno uspokoic, a ta "szczepionka" byla tylko do ... wypicia
Wierzcie mi, ze ja to pamietam... i wciaz mam opory 
reklama