reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Kasiu- GRATULACJE SYNKA ale Ci fajnie że będziesz mieć parkę....

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
minisia gratuluje udanej wizyty, ja nie dostaje paczuszek, ma jeszcze czas na obrót
k@siek gratuluje synka
Kasia1978gratuluje synka

Gratuluje wszystkim udanych wizyt:-)ja w Polsce bylam u lekarza,chcialam usg 3d,no,ale niusia:-) sie schowala,nakryla raczkami i nozkami i pan doktor zrobil normalne.Potwierdzil,ze coreczka i wszystko ok:-D

Dziewczyny jeszcze raz gratulacje dla Was.

Ja byłam dziś na wizycie u gina.
Odebrałąm cytologię i wyszło, że mam I/II gr i jeszcze jakieś nagie jądra komórkowe w wymazie - dostałąm 6 globulek Sterovagu.
Lekarz powiedział, że mam się nie przejmować, bo to nic takiego.

Dziewczyny jeszcze raz gratulacje dla Was.

Ja byłam dziś na wizycie u gina.
Odebrałąm cytologię i wyszło, że mam I/II gr i jeszcze jakieś nagie jądra komórkowe w wymazie - dostałąm 6 globulek Sterovagu.
Lekarz powiedział, że mam się nie przejmować, bo to nic takiego.
To dobra wiadomość! Wezmiesz globulki i wszystko będzie na 5+:-)

Od malego mam stracha przed iglami. Nawet teraz, jak mi pobieraja krew patrze w inna strone (BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR) :-D Tato zawsze wspomina, ze raz jak wzial mnie na szczepionke, to tak wrzeszczalam, plakalam i uczepilam sie nogi od stolu, i nie chcialam sie podobno uspokoic, a ta "szczepionka" byla tylko do ... wypicia :-D Wierzcie mi, ze ja to pamietam... i wciaz mam opory :tak:

reklama
Kobietki. Nie jest tak źle z tymi badaniami...są o wiele gorsze zabiegi. Glukoza jest naprawdę słodka ale po mału wszystko da się wypić.

Do góry