reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Ja glukozę mam za sobą - trochę wcześnie ją piłam.
Ale dało się przeżyć - mdliło trochę.
Za to jak pisałam czeka mnie morfologia :-(

W kwestii badań, to ja mam mocz, morfologię i przeciwciała, a glukozę 50g na czczo i po godzinie z żyły. Idę po powrocie z urlopu, bo u nas tylko w wtorki i czwartki pobierają. A poza witaminami dostałam magnez+B6, w sumie profilaktycznie, bo skurcz łydki przytrafił mi się do tej pory jeden.
Majeczka czy Ty na pewno masz do wypicia 250g glukozy :confused:

Starsznie dużo tej glukozy - ja miałam tylko 75g.

Kasiu to fajnie, że tylko masz badanie obciążenia glukozą po godzinie.
Ja miałam po dwóch, ale dałam radę.

mi na razie glukozy nie zlecił, ale kolejna wizyta 23 lipca to sama się upomnę (w końcu taka smaczna ;-) )
Byłam dziś u mojego alergologa i na początku października da mi zaświadczenie że jestem pod jego opieką i wspomniał że w związku z astmą mam się nastawić na ewentualne cc. Chciałabym bardzo naturalny ale wiadomo że zdrowie maleństwa będzie na pierwszym miejscu

A ja w poniedziałek idę do lekarza i będę pić tę glukozę. Zobaczymy czuy to takie straszne.:-p

A półki co to weekend spędzam u rodziców więc nie będę miała jak zaglądnąć na forum:-(
Więc do napisania w poniedziałek( albo niedzielę wieczór);-)

reklama
Do góry