reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

no wlasnie mi tez pobrali krew na wszystkie inne badania najpierw, pozniej wypilam glukoze, pozniej sie zle czulam:) a w koncu po 1 godz pobrali mi 2 raz tylko na to badanie z glukoza. wiesz co, tylko ja widze ze co przychodnia to inna zabawa:)

reklama
Ja badanie krwi i moczu zrobię w innym dniu niż mierzenie glukozy.I może rzeczywiście on weźmie wynik glukozy z innego dnia.W każdym razie nie mam pojęcia dlaczega mam inaczej jak wy ale dowiem się w poniedziałek. Badania krwi i moczu mam zrobić na czczo i na czczo wypić też glukoze a później będą pobierać mi krew

Kurde a mnie wystraszyła bratowa ona miała glukoze 136 i jej kazał robic powtórkę:szok::szok::szok: Mam nadzieje ze mi z taką niespodzianką niewyskoczy:confused2::confused2::confused2::confused2:

No panienki kto jeszcze dzis sie bada ze mna i Kaką??????????

Ja już po
Smerfik jest smerfikiem nie smerfetką:-p zdrowiótki i bardzo aktywny.
Mam delikatne rozwarcie zew. ale ile to nie wiem w karcie zawsze przy szyjce miałam pisane 1,0 teraz m am 1,5:sorry::sorry: ale wew OK. i miałam usg długosci szyjki wyszło 37,4mm a na początku było 41,7mm czyli jakby skrócona ale nic o tym niewspomniała. Po zatym Ok i mam tak dalej trzymac. Aaaaa z USG mój ludek wychodzi na 25 tyg,3 dni. ale ja nie biore tego pod uwagę
a to profil Samusia

Załączniki

• DSC03443.jpg
    DSC03443.jpg
    325,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry