reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

I już po!!!!!!!!!!!!!!
Mocz w porządku, obciążenie glukozą w normie (102mg/dL), morfologia tez w normie.
I wiesci z USG: położenie podłużne główkowe, serduczko 4-jamowe, pepowina trojnaczyniowa. wad genetycznych nie stwierdzila. Łożysko zlokalizowane na ścianie tylnej, I st. dojrzałości, prawidlowo usaowione. Ilość wod plodowych w normie :-D
I najwazniejsze:
Urodzi nam się SYNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boziu aż mi łzy staneły. Gratuluje facecika. Strasznie sie ciesze
Gosiu najpierw GRATULUJE!!!!!udanej wizyty, dużej dzidzi i o najw.ze to synus wiem jak to jest jak sie ma parke;-)
A teraz moje wiesci:
Wszystko w normie tzn.wszystkie wyniki, poziom wód i łożysko:-D
Mała sie obróciła a wiec mam nici z cc czyli czeka mnie trzeci naturalny poród!!:-p
Waży 2000g i jest rozwojem koniec 32 tyg. czyli same dobre wiadomosci!! jestem mega szczesliwa!!!!! i co do rozwarvia nie postepuje, nadal 2cm i to u ujscia zewn.czyli to mniej wazne;-)
Wam tez zycze samych dobrych wiesci!!
Aha ja schudlam 1kg.ale to nie wazne bo lekarz mowil ze dzidzia ma rosnac
No i znow dostalam wyprawke a wiec trzecia butelka Aventu i sudokrem, pampers oraz wiele probek i gazet:-D
Minisia super wiesci. Ta twoja to chyba pobije wszytkich waga:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny gratulacje, tak się cieszę z dobrych nowin po wizytach, no i Gosiu gratuluję synka :-)
Magdziunia a masz już wyznaczony dokładny termin usg?
Ja się dziwię jak w pierwszej ciąży nie korciło mnie żeby poznać płeć, przeczucie mnie co prawda nie zmyliło ale teraz bym już nie wytrzymała

Gosiu- gratulacje syneczka

Minisia- cieszę się, że wszystko dobrze dzieciątko już się obróciło i jaka duuża.

Ja mam wizytę i usg w niedzielę , i będę mieć pierwsze badanie ginekologiczne w tej ciąży!!!:tak:
Mam też nadzieję że na 100% dowiem się czy córka czy może zamieniła się w synka:-D

Zeby tylko wszystkie mamusie przychodzily z takimi dobrymi wiadomościami...

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Dziewczyny wielkie gratki.

A to Vdrl to chyba badanie na kiłe...sama byłam zaskoczona ale też miałam takie zlecenie w ciazy.

reklama
Ja byłam trochę zbulwersowana jak sie dowiedziałam co to...bo przecież jeden partner całe życie. Ale przynajmniej wiadomo ze mąż też jest wierny;-)

Do góry