reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Witajcie,

Ja też szykuję się na październik i to też 12 tydzień - własnie jestem po USG. Faktycznie przezycie niesamowite - gdy pani doktor pokazała dwie rączki i dwie nóżki mojego męża tak zatkało, że nie mógł sie odezwać - a ja w końcu uwierzyłam że zostanę mamą. Na razie diagnoza, że wszystko OK - prześwit karkowy malenki, nosek poteżny (chyba po tatusiu niestety...). Ale najwiekszy szok, że takie małe dzieciątko juz tak się rusza - fikało niesamowicie - pewnie adhd będzie.... :D

reklama
Monisia, AgaWus gratuluje. I zachecam (BARDZO)do naszych innych wątków i udzielania się:-p

Kaka jeszcze taki podreczny domowy by sie przydał:-p

Witam,

Wracam po dłuższej nieobecności (już się witałam na wątku głównym):-)

Jestem po usg na przezierność karku (1mm :-D). Pierwszy raz widzialam maleństwo w fazie płodowej. To było niesamowite. Widziałam jak przykładało rączkę do buzi (lekarz powiedział, że raczej jeszcze ssać kciuka nie mogło).Ależ to było urocze...

w załączeniu fotka z usg (mam nadzieję, że się załączy:zawstydzona/y:)

Załączniki

• baby1.jpg
    baby1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 66
Boziu jak pięknie ujęte maleńswo.
Ja dzisiaj też poraz pierwszy zobacze mojego dzidziusia w tym stadium. I mam nadzieje ze wróce z takimi samymi wiesciami jak Ty.

Czarna: No rzeczywiście, fotka udała się panu doktorowi :-) Na zawsze będzie na zaszczytnym miejscu w albumie rodzinnym. Podobno, na następnych usg nie da się już "sfotografować" dziecka w całości. Trzymam kciuki za dobre wieści od Ciebie!
i czekamy na foteczkę!

reklama
Do góry