reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dobrze Dorotka, że u Ciebie wszystko w porządku.
Mam nadzieję, żę szybciutko urodzisz :-D

Ja tez juz po wizycie.
Z małą wszystko dobrze.
Waga moja bez zmian. Ciśnienie 130/80.
Szyjka skrócona, jakieś tam rozwarcie było i gin mi "przepchał" ;-)
Tak to ujął. Na wspomnienie tego hmmm.... doznania mam dreszcze.
Mówi, że palec przeszedł, ale nie życzy mi, żebym urodziła dziś albo jutro, bo poród będzie bardzo długi i bolesny - nie wiem po czym wnioskuje.

Koniec końców jak nie urodzę to mam 24-go na ktg do szpitala
(to jest mój termin z USG) i wtedy pogadamy co dalej.
A ja kupiłam sobie liście malin i parzę właśnie.
Oj! Nie wyglądają apetycznie!

reklama
Dorotka , Malena gratuluje udanych wizyt:-):-):-)
ja juz tez po.
cisnienie 138/86 czyli ostatnio normalne u mnie.
waga spadla o 1.5:-)czyli i tak plus 28:baffled:no ale zawsze te 1.5 mniej:tak:
szyjka krotsza, cos mi tam tez przepychal, bo teraz na wkladce krew mam no i to bolalo kurcze- myslalam ze mi oczy wyjda:baffled:
rozwarcie na 2
jutro mam przyjsc do szpitala na KTG i do niego znowu tyle ze juz w szpitalu z tymi wynikami
i jak wszystko bedzie ok i nie urodze do 30 to 30 bez skierowania mam przyjechac do szpitala na wywolanie bo ostatnio po tygodniu wywoluja a nie po 2 jak dawniej bo mowi ze za duze ryzyko.
cos mi po tym badaniu caly czas brzuch sie stawia.
tak wiec dziewczyny widze ze chyba jednak kiedys urodzimy:tak::tak::tak:kurcze moj maly to chyba rzeczywiscie na Haloween sie szykuje(31.10):tak:bo mam nadzieje ze nie na 1.11!!:crazy::no:
a ze smiesznych rzeczy to zapomnialam antygwalty zdjac przed wejsiem na samolot i wygladalam komicznie:-p

MALENA I ASIA gratuluje udanych wiesci :-)

Asiu rozwarcie na 2 no no :-)Fajnie ze juz po tygodniu wywoluja Ja sie wybieram do szpital gdzies 31 a najpozniej 3 listopad Ale jest jeszcze nadzieja ze urodze wczesniej ;-)

reklama
Malena, Asia, widzę, że Wasi ginekolodzy "robią" z Wami cokolwiek, u mnie niestety nie badają na koźle :nerd: (albo im się nie chce???)

Więc ja też po wizycie. Ciśnienie 130/80:-D, waga 1kg w dół (dziwne, bo od piatku:nerd:), Mały fikał przy słuchaniu tętna. Jutro na 8 rano idę na KTG, potem JESZCZE JEDNA wizyta (uwazam, że całkiem bez sensu...:baffled:), kolejna w piątek, a na sobotę skierowanie na porodówkę. Coś czuję, że pobujam się do soboty i tak jak było z Julą, urodze w niedzielę :-D I to by było na tyle.....

Do góry