reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No to ja po wizycie u gina. Zrobił mi USG i no nic niema. Tzn. w sensie przenośnym i dosłownym. Z narządami wewnętrznymi wszystko dobrze no tylko owulacji niema przez co niema @. Dostałam leki i zobaczymy czy mnie ruszy. Byłam z Potworniastym. Ale się facet wzruszył aż w szoku byłam :-D

No to nie jest źle. Pozostaje czekać na @:-D

Malena no wlasnie.przeciez on tez jest dlugi wiec to nie powinno tak byc.glupie to rzeczywiscie jakies.bo i z waga i ze wzrostem jest nad 97 centylem.gorzej jakby byl z waga wysoko a ze wzrostem nisko nie?;-)

Dokładnie!!!

reklama
W koncu i ja zrobiłam siatke centylowa;-)

Załączniki

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 47
ja tam nawet nie chcę wiedzieć narazie ile waży Miki,bo chyba 10 już:szok:Grateczki dla długasków,chudasków,grubasków:-)najważniejsze,że są zdrowe:tak:

a ja mam problem,Miki od kilku dni zgryzta ząbkami w ciągu dnia:-(pasożyta żadnego nie ma,bo robiłam kał,do pediatry jeszcze nie poszłam,rozmawiałam narazie z sis i ona uważa,że on poprostu w ten sposób wyraża swoje emocje,bo ogólnie ma dużo wrażeń w ciągu dnia,nawet zabawki z których się cieszy to wywołują:-(i mam wg niej odwracać jego uwagę jak to robi,ale ja już nie mam siły,szkoda mi ząbków,bo je zciera i nie wiem co robić:-(poradźcie coś,bo zwariuję:-(dentysta raczej nic mi nie doradzi,bo jest za mały na jakieś tam aparaty,a w nocy tego nie robi...

reklama
Do góry