reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A ja miałam właśnie jutro do Tesco się wybrać i kupić te pieluszki.
No i mam zagwostkę.

Do tej pory używałam już Bella Happy, Pampers no i Huggies - te dwa ostatnie typy są super tylko droższe.
Za to ostatnio kupiłam Happy i chyba takie już będziemy używać.

reklama
Malena my wlasnie tez na tych zielonych tescowych teraz.tych z lwem.i tez sie drapie ale nie jest tak zle.mie jest odparzony tylko sie drapie jak sie kapie.wogole bezsens ze juz nie ma tych fioletowych :(a te gaga jakie sa?bo teraz chyba je kupie.bo one w sumie takie same a tansze 7 zl.
aha mowili zeby wietrzyc pomieszczenia jak sie da.ale przeciez jak do sklepu wejdziesz to juz wogole masakra:/

A ja miałam właśnie jutro do Tesco się wybrać i kupić te pieluszki.
No i mam zagwostkę.

Do tej pory używałam już Bella Happy, Pampers no i Huggies - te dwa ostatnie typy są super tylko droższe.
Za to ostatnio kupiłam Happy i chyba takie już będziemy używać.

Gaga śmierdzą i mają mokrą powierzchnię.
Ale w sumie ok. Ale może to uczulenie po nich...
A tescowe są ok, ale te tańsze, w takim granatowym.
Tylko, że one takie "ceratkowe" i lepce mają fatalne... :-(
A Happy są ok.
Niestety Papmki nie dość, że drogie to małe. 4+ to nie da rady... :wściekła/y:

A ja polecam te Tesco, ale w zielonym opakowaniu (wczesniej w fioletowym), są mieciutkie i w ogole praktycznie jak pampersy. 32zł 54 sztuki :-) Tylko uwaga bo tesco są 2 rodzaje, ceratktowe i te miekkie i ja mowie o tych. Teraz maja takie turkusowe opakowanie :-)

Ostatnia edycja:
A ja polecam te Tesco, ale w zielonym opakowaniu (wczesniej w fioletowym), są mieciutkie i w ogole praktycznie jak pampersy. 32zł 54 sztuki :-) Tylko uwaga po tesco są 2 rodzaje, ceratktowe i te miekkie i ja mowie o tych. Teraz maja takie turkusowe opakowanie :-)

No właśnie te miękkie turkusowe nam zaszkodziły. :eek:

no wlasnie ja tez je teraz mam.te fioletowe lepsze byly bo mialy gumke z tylu a teraz sa takie jak dada z biedronki wiec chyb przeniose sie na dade znowu(tylko ze te tescowe jakby wieksze niz dada i wygodniej sie przez to zaklada).a te gaga mialam kupic ale jak mowisz ze smierdza to chyba sobie odpuszcze.

No te fioletowe lepsze były, ale one ogolnie w produkcji są dalej chyba, tylko w tesco sa teraz te zielone... Nie wiem czemu nie ma tych fioletowych.
A Dade biedronkową Rafał niestety przesikuje :-( Jeszcze są w kauflandzie te Wickies comfort, tez ich jakis czas uzywałam. 27zł podajze kosztują.

Ps. Ale najbardziej i tak lubimy Huggies Premium :-) Tylko ich coraz mniej w paczce jakos ostatnio...

no ja tez najbardziej huggies ale wlasnie cos cwaniaki coraz mniej pakuja :(
Dada tez nie jest najfajniejsza ale w sumie bardzo podobna do tych nowych tesco.a w naszym zostaly ostatnio tylko 2 paczki fioletowych rozm.3 a reszta juz te nowe.

Ale Magda własnie w tym samym rozmiarze jest coraz mniej :-D Z partii na partie o 2-4 sztuki mniej. Ja kupowałam przez jakis czas już 4+, a teraz znowu 4, bo Rafał schudł troche, a w sumie wyciagnął się... No ale co sie dziwic jak moje dziecko 3 min w miejscu nie usiedzi :-) he he

A podobno super sa te pampki z Lidla. Uzywa ktoras?? Juz pare osob mi polecało.

reklama
Ale Magda własnie w tym samym rozmiarze jest coraz mniej :-D Z partii na partie o 2-4 sztuki mniej. Ja kupowałam przez jakis czas już 4+, a teraz znowu 4, bo Rafał schudł troche, a w sumie wyciagnął się... No ale co sie dziwic jak moje dziecko 3 min w miejscu nie usiedzi :-) he he

A podobno super sa te pampki z Lidla. Uzywa ktoras?? Juz pare osob mi polecało.
Czekałam, aż któraś z Was o nich napiszę. Te w małych opakowaniach za 6-7zł są podobne do Dada z biedronki i te dwa rodzaje polecam, są ok. My używamy pampersów (mama zakupiła mi kilka pudełek po 80 sztuk), ale mam je od września i właśnie mi się kończą, więc fajnie, że poruszyłyście ten temat!!!!!!!!

Do góry