reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A my bylismy dzisiaj u lekarza. Mały osłuchowo czysty, za to gardło i jama ustna zaatakowana i ten katarek, dostalismy rutinacee junior, wapno, zyrtec i syrop drosetux + plus psikacz do gardła i noska :biggrin2: A ja "szorstko na oskrzelach" mam brac to samo, tylko wieksze dawki :biggrin2:
Mam nadzieje ze szybko przejdzie :biggrin2:

A no i waga 12,6 kg. Klopsik :-D hi hi

reklama
Martynka o ludzie, co ten lekarz. Wapno i zyrtek na raz? Oba przeciwalergicznie działają. Jakby na zimne dmuchał.
No ale zdróweczka dla "Klopsika" :-D
Kasia nie będę powtarzać się za dziewczynami: po prostu trzymam za Martynkę kciuki. I nie denerwuj się.

doprze wapno pomaga w łagodzeniu zmian i alergi, a zyrtek działa przeciwhistaminowo, czyli nie dopuszcza do ich powstawania

Najpierw miałam byc tylko rutinacea i zyrtec, ale Rafał ma katarek wiec wapno tez sie przyda :-) A z lekarza naszego jestem zadowolona ogólnie :-) To pediatra z powołania, naprawdę :-) A do tego znajoma tesciowej... hi hi :-)

reklama
Do góry