reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Kochana najlepiej kupuj pojemniczki na mocz w aptece (groszowe sprawy) Podmyj się rano. Nasiusiaj troszke do sedesu,a pózniej dopiero do pojemniczka, ale nie siusuaj do końca. Moja Gin powiedziala,ze na poczatku pierwszy strumień zabiera barterie - dlatego trzeba srodkowy moczW moczu jakieś leukocyty i bakterie - czyżby to wina kubełka bo zapomniałam go umyć??
Wyć mi się chce.
i nie do konca. Bo na poczatku i na koncu sa bakterie- przez to moze być zły wynik! Co do leukocytów (białe cialka krwi w moczu) ja też mam podwyzszona ich ilość gin mowiła,ze podczas ciazy u niektórych kobiet-ten pozion wzrasta. Ale trzeba być ciagle pod opieka bo bardzo wysoki ich poziom moze byc grozny dla dziecka. Dlatego te badania moczu... Bralam Urosept przez 2 tyg, 3x dziennie po 2 tab. On jest ziolowy i nie szkodzi-pomaga pozbyc sie bakterii-moja gin mi przypisala. Czasem potrzebny jest antybiotyk... Jesteś pod stała opieką wiec nic sie nie martw-gin ci wszystko wyjasni
:-)dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kaka staraj sie ie denerwowac i ja bym powtorzyla bez skierowania te badania .Napewno bedzie dobrze
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko śliczna Oliwcia.
Kaka tak jak mówią dziewczyny - może trzeba zrobić jeszce jedno badanie moczu.
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ale bakterie w moczu to niestety dość częsta przypadłośc kobiet ciężarnych.
Malena śliczne zdjątka bąbelka.
Kaka tak jak mówią dziewczyny - może trzeba zrobić jeszce jedno badanie moczu.
Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ale bakterie w moczu to niestety dość częsta przypadłośc kobiet ciężarnych.
Malena śliczne zdjątka bąbelka.
reklama