reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
ULU gratuluje a imie sliczne bardzi mo sie podoba :-D

U nas przewaga dziewczynek:tak:

MINISIA sliczne te zdjecie ;-)

Ja dzis ide do tego nowe gina ciekawe czy cos zalatwie i ciekawe czy zgodzi sie mnie prowadzic ????????????Chcialabym bo z kasa bym zaoszczedzila ;-)
3 majcie kciuki wizyta jest od 8,30 do 11 ja tam bede kolo 9

Wiec tak lekarz oki przyjal mnie fajnie.Pytal sie tylko dlaczego chce zmienic lekarza to ja mu szczerze ze chodzilam prywatnie ale juz nie wydalam z kasa :-).
Poczytal to co ja mu dalam o dzidzi cala dokumentacje ,pogadal ze mna co i jak :-)
I badanie na kozle i dowiedzialam sie ze mam dziwne uplawy ale tabletki ktore mi przepisal to mam wziasc jak bede miala swedzenia bo narazie to nie jest nic takiego wielkiego.Pewnie przez tego grzyba to tak mam .Dowiedzialam sie ze mam MALA SZYJKE moze ktoras wie co to znaczy ??????????????????????????????????? :-)
Chorobowe bedzie mi dawal i mam do niego nastepna wizyte 23 czerwca bo wlasnie 23 konczy mi sie chorobowe i moze 23 zrobi mi usg ale tego nie wiem .
Po lekarzu musialam pozalatwiac sprawy w rejestracji czyli z deklaracja i polozna
dala mi do posluchania tetna dziecka czyli serduszka :-)
Pierwszy raz takie cos mialam bo tamten gin puszczal mi serduszko na usg a tu ona miala jakas maszyne i jechala mi tym po brzychu i szukala tetna :-)
Ale mala sie wiercila i ciezko bylo cos uslyszec ale polozna szukala i raz bylo serduszko po prawej stronie a raz po lewej stronie ach ta moja TANCUJACA OLIWIA .
Ale 2 razy udalo nam sie posluchac przez chiwle szybkiego sedruszka :-)

Ciesze sie ze to zalatwilam bo mimo ze mam daleko ale autobusy sa ale nie musze sie juz zastanawiac i zbierac kase na gina i na badania.On dal mi juz skierowanie na mocz i krew i fajnie bo za darmo bede teraz robila ale sie ciesze bo choc troche zaoszczedzimy :-)
A ten gin tez jest fajny :-)

dorota123456789 super że tak dobrze wyszło u tego lekarza!:tak:
Trochę kasy zaoszczędzisz a przy dziecku napewno to się przyda:-)
Ja idę do lekarza dopiero 7 lipca ale nie mogę się już doczekać aż zobaczę moją małą Księżniczke!

Fajnie Dorotka, ze lekarz okazal sie na "miejscu". Ja tez na swoja pania gienekolog trafilam przypadkiem. Okazalo sie, ze przyjmuje w poradni K, w najblizszym szpitalu :)))))) Dobry lekarz, to juz polowa sukcesy ;)

Dorotko fajnie wyszło z tym nowym ginem.
Jeśli chodzi o małą szyjkę to Dorotko chodzi o to, że jest ona krótka i może mieć tendencję do skracania się.
Mam nadzieję, że na usg lekarz wyjaśni wszystko.
Skracaniu się szyjki towarzyszy jej rozwieranie i przedwczesny poród.
Dorotko mam nadzieję, że bedzie wszystko dobrze.

Ja też jestem za tym aby nie płacić nie wiadomo ile kasy za lekarzy, bo czasem w zwykłej poradni K też pracuje dobry lekarz a zaoszczędzone pieniążki można przeznaczyć na co innego.

Dorota krótka szyjka może spowodować wcześniejszy poród,ale nie musi, musisz więc dbać o siebie , odpoczywać.Wiele kobiet ma taki problem. Cóż natura tak nas ukształtowała jedna ma czegoś za dużo inna za mało...

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
Do góry