reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Hej:)) niedawno wróciłam z wizyty. Przytyłam 3kg:szok: szyjka długa,zamknieta. Grzybek wyleczony:-) Słychaliśmy sedruszka dzidziusia:-D najpierw Gin ok. 3 min go szukała-miałam stracha. Znalazła...to była jak muzyka dla moich uszu:tak: Pózniej maluszek się schował i znowu Gin go szukała:-D no i znalazła:-)
USG mam zrobic sobie w terminie 23-28czerwca. Moja Gin idzie na urlop-więc wyslała mnie do lekarza ginekologa faceta:szok:w zyciu nie bylam u faceta ginekologa:szok: Hehe chce juz zobaczyć maluszka i dowiedziec sie kto to wreszcie:tak::-) ściskam Was-buzie

reklama
No to troche mnie przestraszylyscie z ta szyjka ale chyba nie jest u mnie az tak zle jak gin nic wiecej nie powiedzial teraz 23 czerwca sie go dokladnie popytam ile ma moja szyjka i wogole zobacze co mi powie.Ale czytalam ze mozna zalozyc cos na szyjke aby sie nie skracala i nie otwierala ale jak nic takiego mi nie powiedzial ani ten nowy gin ani stary ktory badal mnie zawsze i nic mi zlego o szyjce nie powiedzial to chyba nie jest tak zle ?????????????
Na szczescie za poltorej tygodnia wizyta :-)

MAJECZKO ciesze sie ze z dzidzia oki i napewno sie uspokoilas????????????
Rozmiawialas o swoich obawach i o ruchach malenstwa ???????????
Ciesze sie razem z toba :-)

Majeczko GRATULUJE!!!!!!!
Dorotka odpoczywaj, mniej stresu i napewno wszystko będzie dobrze!!!
Ja do gina ide 25 czerwca i juz sie doczekac nie moge!!!

Dorotko lekarz napewno bedzie po usg wiedział co i jak i poinformuję Ciebie.
Tak zakłąda się specjalny szew zabezpieczający rozwieranie się szyjki macicy.
Najlepiej dużo wypoczywaj i nie dźwigaj niczego.

Dorotka po pierwsze GRATULUJE udanej wizyty i super ze jestes zadowolona:tak: co do szyjki to moze ale nie musi swiadczyc o skłonnościach do przedwczesnego porodu, ale na nastepnej wizycie sie dowiedz dokładnie bedziesz spokojniejsza:tak: a co do tek opaski to jest chyba paser czy peser? nie znam dokładnej nazwy. Ale zakłada sie gdy juz wystepuje jakies rozwarcie ale spokojnie wsio bedzie dobrze

Majeczko Tobie tez gratuluje wizyty a do 23 szybko zleci czas

Małaulka Gratuluje córci a imię piękne takie chciałam dać mojej córci ale M sie nie godzi:-(

reklama
magdziunia dzięki:-p ja tam nieznam takich nazw dokładnie bo nigdy tego niemiałam i poprostu sie tym nieinteresowałam. Ale wiem ze robi sie go do któregoś tam tyg chyba 27 albo 28 najpóżniej. I jest to dość prosty zabieg.ale trza sie potem oszczedzac:tak:

Do góry