reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Czarna ja rowniez 3 mam kciuki o po 17 bede z Toba myslami i 3 mam kciuki za slicznego
malutkiego SISIACZKA hihihihi :-)
Aha i nie trzymaj nas dlugo w niepewnosci tylko pisz jak najszybciej :-)

reklama
Czarna ja tez czekam świtnie,że dziś masz to usg-ja mogę je zrobić dopiero po 20 tc - tak zarządzila moja gin:tak:Już nie moge sie doczekać:-) Na ostatniej wizycie (poszłam przeziebiona) wlazłam na wagę patrzę,a ja nawet pól kilograma nie przytyłam:szok: to chyba przez te wymiotki. Dużo jem owoców no i niegazowana wodę na okrągło pije...
Brzuszek mam mały i raczej nisko...do tego pryszcze-łamliwe włosy i paznokcie...no i walcze jeszcze z tym choróbskiem...Znajomi i zlosliwi mowią,ze sie jakoś "spaslam" to niezbyt mile...nie lubie kiedy wyraza ktos swoja opinie nie pytany w tej sprawie...:wściekła/y: Zawsze byłam raczej dziewczyna przy kości. Teraz biodra i pupa zaokraglily sie-bo maja prawo!

Oj Majeczko jak nie lubię tych uwag na temat wyglądu. W pierwszej ciąży miałam zatrucie i w sumie w ciągu miesiąca przytyłam 5 kg, bo woda w organizmie się zbiera. Nie miało, to korzystnego wpływu na mój wygląd, a jak tylko wchodziliśmy do teściów, to byłam witana tekstem "nasza piłeczka przyszła" :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie miałam siły się z tym spierać. Tym razem uczuliłam męża na wszelkie "rozkoszne" uwagi na mój temat i mam nadzieję, że stanie w mojej obronie :tak:

Trzymam kciuki, za wymarzonych Synków i Córeczki. My idziemy we wtorek, ale ja nie mam szczególnych wymagań co do płci :-) Mam 4-letnią siostrzenicę i prawie rocznego siostrzeńca, 1,5 roczną córkę więc każda opcja jest do przyjęcia.

Jestem:-p
Miałam goscia:tak:
A wiec tak wsio super. Mówiłam o bąbelkach i gin nico zdziwiona bo zawczesnie ale mowi ze w sumei to mam doswiadczenie ale mam zapisac jak beda konkrety.
Mialam USG i z poczatku maluszek był odwrócony miednicowo ale na prośbe mamuni szybciutko sie obrócił i na ekranie pokazał MĘSKIE NARZĄDY tak wiec nosze w sobie zdrowego upragnionego Synusia.
Kolejna wizyta za 4 tyg:rofl2:

czarna moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D super naprawde ciesze sie ze bedziesz miala synusia!!!!!!!!!

Do mnie jeszcze niedociera. Moja gin w swojej wielooooooo letniej karierze lekarskiej miała tylko 1 pomyłkę!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie bede drugą:crazy::-D
Kurde M zaciwerkany ja cały czas ze łzami w oczach. Normalnie szok aż siebie niepoznaje:szok::-D

reklama
Jestem:-p
Miałam goscia:tak:
A wiec tak wsio super. Mówiłam o bąbelkach i gin nico zdziwiona bo zawczesnie ale mowi ze w sumei to mam doswiadczenie ale mam zapisac jak beda konkrety.
Mialam USG i z poczatku maluszek był odwrócony miednicowo ale na prośbe mamuni szybciutko sie obrócił i na ekranie pokazał MĘSKIE NARZĄDY tak wiec nosze w sobie zdrowego upragnionego Synusia.
Kolejna wizyta za 4 tyg:rofl2:

Czarna az sie poplakalam z twojego szczescia ze bedzie SYNUS :tak::cool:.
Tak starsznie sie ciesze GRATULUJE

Do góry