Oj oj... to ja też się muszę dowiedzieć czy u nas się w ogóle praktykuje umawianie się z położną.... ale wtedy taka położna niezaleznie od dnia czy nocy i niezaleznie kto ma wtedy dyżur przyjedzie ???? U mnie jeszcze jest dodatkowy problem, że akurat termin wypada mi pod koniec października, czyli równie dobrze może to być 1 listopada ... grrr..
A ja odebrałam wyniki morfologii, moczu i tej nieszczęsnej glukozy. Mocz - ok, morfologia też, jedynie krwinki czerwone RBC - 3,94, a norma to 4.00 - 5.20, wiec chyba właściwie w normie.
Glukozy natomiats nie potrafię zinterpretować: glukoza po 60 min (on.50g) - 93 mg/dl, nie wiecie czy to jets dobry wynik ???? mam nadzieję, że w porządku ....
A ja odebrałam wyniki morfologii, moczu i tej nieszczęsnej glukozy. Mocz - ok, morfologia też, jedynie krwinki czerwone RBC - 3,94, a norma to 4.00 - 5.20, wiec chyba właściwie w normie.
Glukozy natomiats nie potrafię zinterpretować: glukoza po 60 min (on.50g) - 93 mg/dl, nie wiecie czy to jets dobry wynik ???? mam nadzieję, że w porządku ....