reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ja tez juz sie doczekac nie moge:)a we wrzesniu i pazdzierniku czas nam szybko minie bo pewnie bedziemy sprzatac, prac i dokupowac wszystko na ostatnia chwile:)a te ciuszki dzidziusiowe to w specjalnych praoszkach trzeba prac?

reklama
Melania dobrze ze wszytko dobrze i łożysko łądnie idzie do góry.

Blond zazdroszcze małego mulatka. Jakiedyś o mały krok tez bym była zareczona z murzynkiem i kto wie co by z tego wyszło:-p

ps ostatnio w Berlinie (chyba) urodziły sie blizniaki pary mieszanej jedno ciemne drugie jasne:-D:-D

Ja tez ostatnio myslalam nad tym,ze to juz tyle czasu w ciazy chodze:-).Jeszcze ponad 2miesiace i malenstwo bedzie z nami:tak:,juz sie doczekac nie moge.Boje sie,ze teraz to sie ciagnac bedzie,bo coraz bardziej czekamy.No,ale byle do wrzesnia,to juz z gorki:-D
Blond tak ciuszki trzeba w specjalnych proszkach dla dzieci prac i pozniej przeprasowac:tak:

heeh teraz to zleciało najgorsze sa ostatnie tyg jak juz mozna urodzic a dziecie sie niespieszy:-p To jest mój najgorszy okres ciąży. te OCZEKIWANIE

Wszytkim mamusioam gratuluje udanych wizyt :-)
BLOND to mnie przestraszylas ale dobrze ze z RAFALKIEM jest ok A jak tak u ciebie wczoraj po wizycie z ta krwia i dzis ??????????Pokazala sie jeszcze ????

Tez jestem za tym watkiem nieobecnosci Ja juz poslalam moj mr telefonu wiec jakby co to mam kontakt wiec inne dziewczyny zrobcie podobnie :-)

Mnie sie tez wydaje ze jestem w tej ciazy i jestem i juz sie nie moge doczekac az urodze :-)
CZARNA ja tez sie obawiam ze pozniej jakby OLIWIA nie chciala sie rodzic to dla mnie to bedzie koszmarny czas :-(

W szpitalu slyszalama histore dziewczyny ktora przyszla do szpitala bo juz bylo ciut po terminie a oni zrobili jej USG i wyszlo ze jest to 36 tydzien PARANOJA
Inna dziewczyna wczoraj przyszla do szpitala bo wczoraj miala 8 dni po terminie

A dziewczyna w moim pokoju niestety miala dzis zabieg usuwania ciazy czyli lyzeczkowanie.MIala koniec 8 tygodnia a plod wygladal na 5 tydzien i nic nie bylo akcji serca a lezala tam tydzien i za kazdym razem nic :-(
A wczoraj w ubikacji wylecialo jej jeszcze cos takieto dziwnego i ona podejzewa ze to bylo walsnie DZIECKO :-(

Boze swiety....z ta ubikacja to jakis horror juz....:(
u mnie ta krew sie na szczescie nie pojawila dzisiaj:)jakby cos sie dzialo to mam juz do szpitala jechac. numery juz wyslalam dziewczynom na wszelki wypadek.
a Rafalkowi bije serduszko 150 razy na min wiec bardzo sie ciesze:)pierwszy raz sie tak balam wizyty...

Mi to pierwsza połowa ciąży zleciala nawet nie wiem kiedy, wogóle ten czas tak szybko płynie, ale teraz to już się zaczyna robić nie wygodnie, czlowiek jakiś dziwnie ocięzały, trudno się gdzieś pospieszyć bo zaraz zadyszka.

Ale dość marudzenia niedlugo skończy się ciąża a zaczną inne kłopociki jak np. nie przespane noce, oby rzadko..

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Ja ogólnie tez nie narzekam, zeby czas mi sie ciagnął. Niedawno był początek lipca a teraz już prawie koniec. Sierpien zleci równie szybko i zacznie się wczesien. Mamusie posiadające starsze pociechy zaczną kupować wyprawki do szkoły. A do pażdziernika to zabi skok;-)

reklama
Do góry