majeczka02
Fanka BB :)
Myślę,ze dopiero teraz zacznę tyć... A z przed ciąży mam +10 kgNo to dobrze,ze wszystko ok:-)zazdroszcze Ci,ze tylko 7kg przytylas;-)
Więc muszę sie pilnować...
Dzięki dziewczyny
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Myślę,ze dopiero teraz zacznę tyć... A z przed ciąży mam +10 kgNo to dobrze,ze wszystko ok:-)zazdroszcze Ci,ze tylko 7kg przytylas;-)
Więc muszę sie pilnować...
:-)
. Powiedział, że mam bardzo trudną ciąże i tylko ode mnie zależy czy ją donoszę. Nagadał mi o skutkach przedwczesnych porodów itd, chyba tylko po to, żebym leżała odłogiem
Ja naprawdę w porównaniu z niektórymi z Was NIC nie robię, ale to chyba i tak za dużo....:-
i jaka duza

czy oni sa niepowazni?w tym czasie to sie odlezyn od krzesla nabawic mozna chyba...
Teraz nawet mam tak ze wszytko co pod brzuchem to tak mnie uciska ze z bółu czasami nie moge
czarna tylko palcem sprawdzał, że tak ujmę dosadnie, nie mierzył tą głowicą do usg więc nie wiem ile długości, ale powiedział, że przez to moje dwukrotne łyżeczkowanie szyjka jest osłabiona, dlatego trzeba uważać.Wanilia po pierwsze ciesze sie ze dzieciatko ładnie rośnie ale z drugiej strony to nie ma zartów z ta twoja szyjka. Leż ile wlezie chocby te 8 tyg jeszcze. A mozesz powiedziec czy mierzył Ci szyjke i jaka masz długa????