reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
dziękuję!!!!! chociaż ja nie mogę w to uwierzyć :-D A moj Piotrek tym bardziej!!!! Zapomnialam napisac Maluch wazy 1300g, przelom 29/30 tc wg UGS, czyli tak samo jak wynikalo z OM :)))))

Ostatnia edycja:
Gosiu najpierw GRATULUJE!!!!!udanej wizyty, dużej dzidzi i o najw.ze to synus wiem jak to jest jak sie ma parke;-)
A teraz moje wiesci:
Wszystko w normie tzn.wszystkie wyniki, poziom wód i łożysko:-D
Mała sie obróciła a wiec mam nici z cc czyli czeka mnie trzeci naturalny poród!!:-p
Waży 2000g i jest rozwojem koniec 32 tyg. czyli same dobre wiadomosci!! jestem mega szczesliwa!!!!! i co do rozwarvia nie postepuje, nadal 2cm i to u ujscia zewn.czyli to mniej wazne;-)
Wam tez zycze samych dobrych wiesci!!
Aha ja schudlam 1kg.ale to nie wazne bo lekarz mowil ze dzidzia ma rosnac
No i znow dostalam wyprawke a wiec trzecia butelka Aventu i sudokrem, pampers oraz wiele probek i gazet:-D

Gosia to wspaniałe wieści - gratulacje dla Was.

No to teraz chyba ja zostałam w niewiedzy kto tak naprawdę mieszka pod moim serduszkiem.
Na najbliższym usg już po 30tc pewnie się dowiem, bo ileż można czekać.

Minisia, jaka duża Twoja Weronisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I super, że się obróciła :tak:
Magdziunia, ja trzymam kciuki za Was, bo wiem, jak to jest z tym czekaniem :tak:
Wanilia, teraz to mój Oliwier może już nie być Oliwierem, bo to mąż wybiera imię synkowi :-D:-D:-D :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry